Güçlü de biz zayıf da..İyimser de biz,karamsar da..Ruh halim inişli çıkışlı diyenler

Anne çocuğuyum ben birazcık, yani öyle annemin dizinin dibinden ayrılamam tarzında değil ama artık yaşlandı annemle babam, birde ablam var tabi, fazlaca bağlıyız biz ailecek, bir ihtiyaçları olduğunda arabayla en fazla 45 dakikada yetişebilmeliyim diye düşünmüştüm hep, birde kızlar ben eski ilişki hüsranından sonra galiba güvenmeyi beceremiyorum. İnsanlara koşulsuz güvenen ben kalmamış artık... Mantık ararım ben-herşeyde. Aklımda cevapsız soru kalmamalı. Önümü görebilmeliyim, öyle gözüm kapalı maceralara atılmayı sevmiyorum, hele evlilik gibi sonu gerçekten kumara benzeyen bir şeyle oyun oynayamam ben, kimseyide kınamam bu konuda-bazıları çok aşık olur gözü dünyayı görmez, benimde delice aşık olmuşluğum vardır-çok sevdiğimi iddia etmişliğim vardır, ama diyorum ya herşeyi anlama ve açıklama çabam kalbime dur dedi hep... Aşk mantıkla el ele yürürse güzel elbette. Sonuçta ben annemi babamı 2 yıl da olsa 5 ayda bir görmeye değecek kadar sevip sevemediğimi bilmiyorum eyvahedigeldismile

İş çıkışı almaya gelmiş erkek arkadaşım beni, çıktım kapıda bekliyordu, aramızda ne zamandır soğuk biliyorsunuz, ama kopamadıkta... Yurtdışında okudu üniversiteyi rusyada... ana dili gibi ingilizcesi ve rusçası var, yaklaşık 5 aydır istediği gibi bir iş bulamadı burada, şimdi eski çalıştığı şirketin 2 yıllık bir yurtdışı projesinde direktörlük teklifi varmış...Stockholm...İsveç yani... bu bizim hayatımızı etkileyecek, sen ne diyorsun dedi. 5.5 ayda bir 15 gün izin varmış. hafta da bir gün tatil diyor. Giderim 5.5 ay içerisinde de hazırlığımızı yaparız, ben orada sen burada diyor. 15 gün içerisinde evleniriz, gider 1.5 sene çalışırız orada sonra döneriz memleketimize diyor. Çekimser kaldım , hiçbirşey diyemedim. 8000$ maas vermeseler gitmem biliyorsun hayatım, hem sadece 5.5 ay ayrı kalacağız sonra evlenip gideceğiz ikimizde isveçe diyor. Sadece iki yıllıkmış.akannehir

iyi düşün hepimiz sevdiğimiz insanlar için fedakırlıklarda bulunuyoruzzzzz bir tarafta ailen bir tarafta erkek arkadaşın :nazar:yurt dışı seni mutsuz edecekse ben 2 yıl da olsa katlanamam
diyosan yapacak bir şey yok :nazar:

hayırlı ugurlu olsun gözdem topigin .....
buralara yazıcam diye takımıda unutma kıs ..

iyi düşün hepimiz sevdiğimiz insanlar için fedakırlıklarda bulunuyoruzzzzz bir tarafta ailen bir tarafta erkek arkadaşın :nazar:yurt dışı seni mutsuz edecekse ben 2 yıl da olsa katlanamam
diyosan yapacak bir şey yok :nazar:
Onun gitmesini de istemiyorum meldoş, ne yapacağım ben ya kaydirigubbakcemile

gözdem canım benim daha dün bitti galiba bitecek gibi derken bunu mu kastediyordun bende tek sorunun çok karışması oldugunu sanmıştım.inşallah hakkında hayırlısı olsun canım yaa.

slm kızlar gözdem tatlım kalbinin sesini dinle bence o ne diyorsa doğru diyordur

meldoş, ömür, gülşah opuyorumnanaktan
tıkalıyım böyle sanki ne konuşabiliyorum ne birşey -tatlicadiarzu-

zhebani teşekkürler canım
iyidir aslıcığım görümcemle laflıyoruz sempatiksalakcinni
senden ne haber?

Aşkın bittiği yerde, hep kendi sadakatine, yalnızlığına geri döndü insan. İşte buydu 'kendine gelmek' dedikleri...
Evet , sil baştan sevgili başlığım mafoldumben:sinifsinif:

Tatlı cadı ne yaptın bu konuyu son durum nedir?
Verilmesi zor kararlar seni bekliyor yalnız sonradan da pişman olmayacağın bir karar vermelisin ne ailen açısıden nede sevdiğin açısından....
Bu senin hayatın balım ve en doğru kararı sen vereceksin hayatınla ilgili...
Biraz kalbini dinle bakalım o ne diyor...

X