Güçlü de biz zayıf da..İyimser de biz,karamsar da..Ruh halim inişli çıkışlı diyenler

burasıda aynı yağmur var arada bi kaç gün içinde kar yağcak diyorlar doğrumu ki

Hiç çalışmak istemiyorum bugün, eve gidesim var çok, yorganın altına saklanasım var :2: kafam çok karışık eyvahedigeldismile

Yine ve yeniden ben geldim hanımlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey:

Aahaha kuzuşum safişim gelmiş, beni hiç yalnız bırakma emiiiii sempatiksalakcinni
cadı olarak namsalacağım bende kk hee lülülülülülü

bırakımrıyım ben seniiii takipteyim kuzuuuuuuuuuu :eek: :eek:

valla ben eski topiğimde nam salmıştım zaten herkes cadı derdi emme tatlı cadı şimdi yeni kimliğimle kimse tanımıyor beniiii :jeyyar:

haydin ben sıramı sana savdım güzelim cadılık sırası sende vereliniortak

Balık burçları çok duygusal oluyo diye biliyorumkaydirigubbakcemile2

bende balık burcuyum amma velakin
belli bir yaşa kadar aşırı duygusaldım ota poha ağlardım gel gelelim şimdi en hüzünlü analrda bile kahkahalar atıyorum burcummu değişti acebaaa :kedi:

sempatiksalakcinni teraziden pek psikolog olmaz aslında çünkü karşısındakinin derdini dinlerken fenalaşabilir ya da malını mülkünü bir damla gözyaşına feda edebilir sempatiksalakcinni

manyaksınızda o yüzden
benim anamda babamda deng :KK1:esiz terazi....

Benim annemlerde şubatta evlenmişler ama benden 9 yaş büyük bir ablam var, sanırım ben evlilik yıldönümü kutlaması çocuğuyum sempatiksalakcinni

wwwoowww süüpperrr
iyiki kutlamışlar kııısssss kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende bir balık olarak aranıza katılabilirmiyimmm :kedi:

hoşgeldin adaşımmm kaydirigubbakcemile5
bende balıkım
ama duygusuz olanından :KK1:

Kızlarcığım hava kapkaranlık oldu buralarda :çok üzgünüm:

ayyyy korkma sen annem üzme kendini bırak kararsın hava
güneş doğacak nasılsa zemuszemus

İçim çok darlanıyor bugün eyvahedigeldismile

içini daraltma yafrum karartma içini olmazzzzzz evde kalırsın fallaaa

cadı ünvanını almak için her daim hareket bereket içinde olmalısın gariiii

Günaydın safiş günaydın dilay
öyle şeyler var ki aklımda bilmiyorumkismile

canımmm cancağızım ne olduuuuuuuuuuu
ben birşeyleri kaçırdımmı
yoksa zaten bilmiyormuyum
neden kötüsün şeker neyin var

İş çıkışı almaya gelmiş erkek arkadaşım beni, çıktım kapıda bekliyordu, aramızda ne zamandır soğuk biliyorsunuz, ama kopamadıkta... Yurtdışında okudu üniversiteyi rusyada... ana dili gibi ingilizcesi ve rusçası var, yaklaşık 5 aydır istediği gibi bir iş bulamadı burada, şimdi eski çalıştığı şirketin 2 yıllık bir yurtdışı projesinde direktörlük teklifi varmış...Stockholm...İsveç yani... bu bizim hayatımızı etkileyecek, sen ne diyorsun dedi. 5.5 ayda bir 15 gün izin varmış. hafta da bir gün tatil diyor. Giderim 5.5 ay içerisinde de hazırlığımızı yaparız, ben orada sen burada diyor. 15 gün içerisinde evleniriz, gider 1.5 sene çalışırız orada sonra döneriz memleketimize diyor. Çekimser kaldım , hiçbirşey diyemedim. 8000$ maas vermeseler gitmem biliyorsun hayatım, hem sadece 5.5 ay ayrı kalacağız sonra evlenip gideceğiz ikimizde isveçe diyor. Sadece iki yıllıkmış.akannehir

X