- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
-
- Konu Sahibi LivreAmour
:roflol::roflol:
Niye yeşil benim çocuğum:roflol:
şu anda tamda öyleyim
slm kızlar
Hoşgeldin aramıza canım, paylaştıkça her sorun eriyip buharlaşsın birlikte büyüyelim inşallah Şeniz
Kivi de ondan eyvahedigeldismile
Ay ay yeni isimler vereceğiz buradan yayınlayacağım resimlerini-kivi-avakado-mango-ananas sempatiksalakcinni
hoşbulduk canımolumunekankayizsmile
psikologta gibi hissettim kendimi şimdikaydirigubbakcemile3
inş.erir sorunlarımızopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni teraziden pek psikolog olmaz aslında çünkü karşısındakinin derdini dinlerken fenalaşabilir ya da malını mülkünü bir damla gözyaşına feda edebilir sempatiksalakcinni
ben tam tersiyim :kedi::kedi:Balık burçları çok duygusal oluyo diye biliyorumkaydirigubbakcemile2
bendebendeDuygusal olmayan balıklarda var canım ya örnek benim eşim:umursamaz:
akrep mi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileHayır benimki sokarca cinsinden ömür akrep sempatiksalakcinni
kinci-unutmayan-vicdanı fazla gelişmemiş ne olacak :mymeka::1closedeyes:
balık burcu resimlerinde de farklı yönde giden ikibalık varYaa duygusuzu sana mı denk geldi kaydirigubbakcemile
Benm babamda balıktır ve çok duygusaldırboshayallersmile
nerden bildin terazi olduğumu:1rolleyes:
Meldoş sen ters olmayan bir balıksın olumunekankayizsmile
vereliniortakvereliniortakOğlaklarla bende pek anlaşamıyorumeyvahedigeldismile
Duygusuz balıklarla anlaşabiliyorum:roflol:
terazi burcun vermiş olduğu bütün yetkiyi kullanıyosun :1closedeyes:Bir insan terazinin her özelliğini taşırmı ben taşıyorum, üstelik benim yükselenimde terazi eyvahedigeldismile
kk da ne çok terazi var:hulya:
Benim annemlerde şubatta evlenmişler ama benden 9 yaş büyük bir ablam var, sanırım ben evlilik yıldönümü kutlaması çocuğuyum sempatiksalakcinni
selam kızlar bende aynen öyleyim sabah içim kıpır kıpırdı şimdi öyle bi durgunluk geldi üstüme
İyi bi kutlama yapmışlar demek ki:roflol: