Güçlü de biz zayıf da..İyimser de biz,karamsar da..Ruh halim inişli çıkışlı diyenler

terazi burcunun özelliğini taşıyosunuzsengözlerimebaksanab ben balık burcuyum hiçbir özelliğini taşımıyorumm
kasvetli havalara bayılırımmm hihoyyyt

Hayırlı olsun simoş eeeee ne konuşcaz burdasempatiksalakcinni

terazi burcunun özelliğini taşıyosunuzsengözlerimebaksanab ben balık burcuyum hiçbir özelliğini taşımıyorumm
kasvetli havalara bayılırımmm hihoyyyt

Balık burçları çok duygusal oluyo diye biliyorumkaydirigubbakcemile2

Kivi mi:roflol:Olsun:roflol:

Bizim nilü var kk den diğer topicten arkadaşımız elif bilir, onun bebiş 5 aylık falan olana kadar kivi diye bahsetmiştik sempatiksalakcinni tropikal özgün bir meyve ya o bakımdan sempatiksalakcinni yaşasınnn artık bir ismi var bebişimizin kivi

Kivi:içelim:

Evvettt ömürcüğüm hiçbir masraftan kaçmadım daha doktorumuz ultrason görüntülerini vermeden size taze taze bebişimizin resimlerini yayınlıyorum, işte meşhur kivimiz sempatiksalakcinni

Evvettt ömürcüğüm hiçbir masraftan kaçmadım daha doktorumuz ultrason görüntülerini vermeden size taze taze bebişimizin resimlerini yayınlıyorum, işte meşhur kivimiz sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

Niye yeşil benim çocuğum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…