- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.941
Allah kolaylık versin canım öpüyorum kuzularıKızlar bende burdayım . İkizleri büyütüyorum 7 buxuk aylik olduk. Geçenlerde fırsatım oldu foruma girdim yazacaktim grubu bulamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım öpüyorum kuzularıKızlar bende burdayım . İkizleri büyütüyorum 7 buxuk aylik olduk. Geçenlerde fırsatım oldu foruma girdim yazacaktim grubu bulamadim
Maşallah prensese bizde yeni diş çıkardıkAh canım girip okuyup çokıyorum yazmaya fırsatım olmuyor. Bebiş iş güç gecede işlerimi hallediyorum derken anca gece 3-4 gibi anca yatıyorum. Kızım çok şükür iyi büyüyor. Ama dişlerimiz hala çıkmadı sizlerde durumlar nasıl çok özledim sizlerle konuşmayı ama fırsatım olmuyor. Yaa bebişlerimiz yaza doğru büyüyecek bir buluşma ayarlıyalım mı her beraber
Birbirleriyle daha tam oynamıyorlar ama birbirine sesleniyorlar bağırıyorlar görünce gülüyorlar bazen kahkaha atiyorlar. Yanlarında olmama gerek yok beni istemiyorlar ama birbirinin saçını çekiyorlar hep birde dislerimiz var birbirinin ellerini ayaklarını ısırıyorlar o yüzden yanlarından ayrılamıyorum . Evde iki bebek cok güzel ama cok yorucuKız şunu çok merak ediyorum ikisi birbiriyle oynuyor mu yoksa İlla başlarında seni mi istiyorlar Benimki tek oynamıyor İlla yanında biri olacak keşke diyorum ikiz olsaydın beraber oynardınız Ben de işlerimi yapardım diyorum ama öyle mi oluyor bilmiyorum nasıl oluyor o işler
Kaç aylık oldu seninkiMaşallah prensese bizde yeni diş çıkardık
Buluşma iyi olur ama herkes başka şehirde
Buluşma belki ayarlarız yazın zorlarsak ortak bi yerdeMaşallah prensese bizde yeni diş çıkardık
Buluşma iyi olur ama herkes başka şehirde
Diş çıkardımı paşamız. Birde dışarda değil evden yapıyorum diğer türlü asla yapamazdım çok zor olurdu benim kızımda gündüzleri az uyuyor. Ve çok hareketli bir bebekDoğrudur kuzum ya Vakit olmuyor gerçekten bir de sen çalışıyorsun Bir de büyüdükçe oyuna iyice düşkün oldular şu sıralar Bizimki Sabahları ağlıyor bağırıyor uyumamak için resmen
Ah canım içimiz yandı inşallah kızlar hepiniz iyisinizdir. Allah yar ve yardımcıları olsunSelam kızlar nasılsınız diyeceğim de malum dudunlar herkesi üzdü.Varmiydi o bölgelerden herkes iyi mi
İyilermiş canım arkadaşlardan ulaşanlar olmuştuBal0ncuk inşallah sizde iyisinizdir
canım kesin haber aldın değil mi o bölgede oturan kişiler vardı aramızdaİyilermiş canım arkadaşlardan ulaşanlar olmuştu
Amin canım aynen hepimiz öyleyizBedenen orda değiliz ama kalbimiz orda biz İstanbuldayız ama çok çok üzgünüm içim acıyo elim kolum kalkmıyor inanın canlarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zorda olanlara kolaylık versin