- 19 Kasım 2020
- 21.941
- 47.931
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.901
Biz fena hastayız kuzum yaKızlar nasılsınız bebeler nasıl iyisinizdir inşallah
pek bi sessizleşti burası
Sen nasılsın paşam nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz fena hastayız kuzum yaKızlar nasılsınız bebeler nasıl iyisinizdir inşallah
pek bi sessizleşti burası
Amin canım sizlerinde kandilini mübarek olsun iyice sessiz oldu buralar fırsat bulamioz bebislerdenKandiliniz mübarek olsun
Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah ❤
Canım ne oldu neyiniz var çok geçmiş olsunBiz fena hastayız kuzum ya
Sen nasılsın paşam nasıl
Ara salgı muhtemelen canım ya. Tam iyileşemedikCanım ne oldu neyiniz var çok geçmiş olsun
Çok şükür iyiyiz ara ara huysuzluklarimiz var üst dişlerimiz patlıyor
Allahim ya hiç kimse doğru düzgün düzelmedi nasil bi salgın buAra salgı muhtemelen canım ya. Tam iyileşemedik
Ohh maşallah kız üstlerde mi geliyor
Öyle kuzum ya kime sorsam hasta dön dolaş aynı hastalık. Maske şartı getirilmeli benceAllahim ya hiç kimse doğru düzgün düzelmedi nasil bi salgın bu
Evet teyzesi ustlerde geliyor
Kesinlikle maske şartı gelmeli bulaş yolu o kadar hızla yayılıyor ki inan covidi geçtiÖyle kuzum ya kime sorsam hasta dön dolaş aynı hastalık. Maske şartı getirilmeli bence
Aynen aynen canım covidden hızlı dağılıyorKesinlikle maske şartı gelmeli bulaş yolu o kadar hızla yayılıyor ki inan covidi geçti
Ayni bizde 3 gün antibiyotik iğne kullanmak zorunda kaldık inşallah tekrarlamazAynen aynen canım covidden hızlı dağılıyor
Daha yaşımıza girmeden iki defa antibiyotik kullanmak zorunda kaldık
Amin canım benimAyni bizde 3 gün antibiyotik iğne kullanmak zorunda kaldık inşallah tekrarlamaz
Rabbim evlatlarimizi saglikla büyütmeyi nasip etsin ❤
Ohh maşallah paşaya şifa olsun iğnesiSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl yazamadım okullar tatil olunca annemde kardeş buluşması yaptık biz iyiyiz çok şükür dün 9.ay aşımızı olduk çok şükür sıkıntı olmadı gecen hafta doktor kontrollerimiz vardı iyi geçti hersey yolunda şükürler olsun artık bizim yemeklerden veriyorum arada tabi az salçalı az tuzlu olduğu zaman doktorumuz verebilirsin dedi zaten bizim yediklerimizi daha çok seviyor ağzının tadını biliyor paşam
Teşekkür ederiz teyzesiOhh maşallah paşaya şifa olsun iğnesi
Bizde şükür iyiyiz vok şükür hastaydık daha iyi yavrum toparlanamadık uzun sürdü
Aynen canım ya herkes kayboldu zaten eskiden de çok yazılmıyordu hepten sus pus oldjkÇooooooookkkkk sessiz bir topik olduk nerelerdesiniz kızlar huuuu geçen sene ne güzeldi
Hamilelik zamanı yine iyiydi ya bebeler oldu fırsat olmuyorAynen canım ya herkes kayboldu zaten eskiden de çok yazılmıyordu hepten sus pus oldjk
Başta ben yetişemiyorum ki
Aynen ikiz anneleri ne yapıyor acaba bebisler nasılAh canım kızlar hamileyken vakit buluoduk şimdi bebe peşinden kosuoz e ikiz anneleri yine hiç yazmio ya ben asıl onları merak ediom ben biriyle zorlaniom ne yapiolar acep
Ek gıda felan aslında fikir olur yazsak burdan