Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım dün geçirdim toplam 80 cc oldu. Benim içinde ilkti. Ama sonraki sağımda 50 CC ye düştü. Bugün de takmadım.
Ne kadar oldu kiii🥰
Ya benim bebeklerim artık emerlerken bir anda istemiyorlar emmek ağlıyorlar. Sanırım istedikleri yetrlikte gelmiyor. Bende sağarak vermek istiyorum. En azından bir beslenmede 40 cc falan anne sütü 60 cc veya 90 cc de mama alsınlar istiyorum
150cc yi gördüm🧿
Ama çorba içtim.
Helva yedim.
Su çok içtim.

Bir de kızlar söyledi Cennet Çamuru varmış tatlı . O aşırı süt yapıyormuş 😂
Denenmiş 😂😂

Denemedim kuzum birde onu deneyeyim kurbis senmisin 😂
Benim kuzum 😅
Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah rabbim hepsini korusun bağışlasın inşallah 🥰🥰🤲 kız sen isim değiştirmeye doyamadın kimyon yarıyor mu bari🤔😁😁😁😂
Hahah 10 hakkım varmış özüme dönerim 3 ay sonra 😅 yoksa saçma sapan bir nickle ortada kalcam😅😅
Canım kusura bakma, çok endişelendirdim sizi sanırım. Ben çok zor zamanlar geçirdim, hala da öyle. Lohusalık depresyonu ile mücadele ediyorum.

Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
İlaçlar ve terapiler ile ayaktayım.
Bebeğim gayet iyi.
Merak etmeyin diye yazmak istedim.

Siz nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Yaa o hissi çok iyi bilirim canım bende baya zor atlattım. Hepsi bir gün geçecek canım sende biliyorsun 🥰 ne zaman yazmak istersen biz burdayız 🤗

Canım dün geçirdim toplam 80 cc oldu. Benim içinde ilkti. Ama sonraki sağımda 50 CC ye düştü. Bugün de takmadım.
Ne kadar oldu kiii🥰
Ya benim bebeklerim artık emerlerken bir anda istemiyorlar emmek ağlıyorlar. Sanırım istedikleri yetrlikte gelmiyor. Bende sağarak vermek istiyorum. En azından bir beslenmede 40 cc falan anne sütü 60 cc veya 90 cc de mama alsınlar istiyorum
Biberonla mama yedikleri için aynı şekilde memeden de gelsin istiyorlar gelmeyince emmek uğraşmak istemiyorlar.Rahata alıştılar çünku
Ama emzirmez sayarak verirsen hiç tutmaz tamamen bırakırlar memeyi en azından geceleri de olsa emİr mutlaka

Bu arada bebem sağ olsun emzik niyetine emdiği için gelen süt yine damarları tokadı galiba 🥺 yine mastit olmak üzereyim. Makinem yok pompa ile sağılmıyor elde sağılmıyor bebe emmiyor 😑 şuan üşütme titreme yok göğüste ağrı kızarıklık başladı 🥺 ne yapsam

Bu arada bebem sağ olsun emzik niyetine emdiği için gelen süt yine damarları tokadı galiba 🥺 yine mastit olmak üzereyim. Makinem yok pompa ile sağılmıyor elde sağılmıyor bebe emmiyor 😑 şuan üşütme titreme yok göğüste ağrı kızarıklık başladı 🥺 ne yapsam
Canım bunu görmüştüm dün.
Umarım işe yarar.

Bitirene kadar boşaltmaya gerek olmamasına sevindim valla zaten çıkmıyor süt 😬 bu gidişle eve makine alcam 😒
Şu cennet çamurunu yer misin 😂
Bizim süt gelmeyen komşuda dün fışkırmış🧿
Darısı başına 🥰.

ozn_srk ozn_srk nasıl gidiyo çorapla sağma islemi. Benim onla alakalı midir nedir bayağı bayağı arttı sagarken . Çok şaşırıyorum çorabı çıkarınca. Darısı başınıza 🧿🧿🧿🧿

Darısı başına 🥰.

ozn_srk ozn_srk nasıl gidiyo çorapla sağma islemi. Benim onla alakalı midir nedir bayağı bayağı arttı sagarken . Çok şaşırıyorum çorabı çıkarınca. Darısı başınıza 🧿🧿🧿🧿
Ay yok yok yemem ben süt artırıcı bişey 😅 damar tıkalı olduğu için gelmiyordu mastitte böyle oluyor şükür açıldı. Hep o kimyon dan oldu zaten bunlar oda fena süt yapıyor. Tövbe ettim içmiyorm bişey, 😅

looking-around-searching.gif

Annem aşure yaptı . Ona geldim buyrun gelin 🥰
Dün bı deli cesareti eşyalarını koydum çantaya ayladim halk otobüsüne geldim. Ne ek arabasını da tek başıma tasifim otobüse koydum. Öküzler yardım etmedi. Bı ara kızçem ağlar gibi oldu emziği tıkadım ağzına uyudu 😂😂

Annem aşure yaptı . Ona geldim buyrun gelin 🥰
Dün bı deli cesareti eşyalarını koydum çantaya ayladim halk otobüsüne geldim. Ne ek arabasını da tek başıma tasifim otobüse koydum. Öküzler yardım etmedi. Bı ara kızçem ağlar gibi oldu emziği tıkadım ağzına uyudu 😂😂
Maşallah kız emzik tutması büyük velinimet 😅
Ay ben dolmuşa cesaret edemem😅 ortalık yıkılır yaka paça dışarı atarlar beni😅
Zalımlar yardım etmediler mi 😑 yer verdiler mi bari

Darısı başına 🥰.

Canım sağamıyorum ki zaman bulamadım hiç. Dur şu cennet şeysini bulayım

Biberonla mama yedikleri için aynı şekilde memeden de gelsin istiyorlar gelmeyince emmek uğraşmak istemiyorlar.Rahata alıştılar çünku
Ama emzirmez sayarak verirsen hiç tutmaz tamamen bırakırlar memeyi en azından geceleri de olsa emİr mutlaka
Mutlaka emziriyorum canım. Zaten günde 1 bebeğime 8 kez besliyorum. Yani 16 kez emziriyorum aslında. Dediğin gibi biberon da ki akışı istiyorlar. Bende bazı beslenmede daha uzun süre emiyorlar bazıların da süt sağıp veriyorum. Bazılarında direkt mama.

X