- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.101
Şifa olsun inşallahTmm canım yapaim çok zor agladikca napcagini bilememek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsun inşallahTmm canım yapaim çok zor agladikca napcagini bilememek![]()
Hahah kız iyi almışsın bende ikiye kesiyorm öyle kullanıyorum. Bide altını açınca mıçıyor benimki sonra da gülüyorAynenTureed .
Bizim kakali bez az. Günde 1 kere belki
Ama çiş maşallah 2 saatte bir değiştiriyorum ve dolu oluyo.
Catlak-kurabiye bana bez aldığımda acele ettin erkencisin çok aldın demişlerdi bağzilarii
Alt açma bezini 10 tanesini 10 TL ye almıştım.
Yeni fiyatları görünce(burda kahkaha atabilirsiniz) alt açma bezlerini 3 e kestim makasla öyle kullanıyorum
Sağolsun benim kız altını açınca işiyor
Günde saydım en az 7 bez gidiyor.![]()
Canım benim yanlış yapmıyorsun sen. Bak bugün sütüm bitti kolostrum vardı dolapta onu çıkardım biberonu ağzından çektim kustuYine aynı saatle aynı ağlama başladı gazı var eşim dün biogaia almış siz in kullandiginiz bişe varmı napcam ben ağız dolusu kustu bidebi kac kere oda ağrısından gereksiz emmek istedi yada gazını mi ciksrmaya çalıştı bilemiyorum
![]()
Aa haşlıycaz mı. Nette çiğ haliyle yapmışlar bende öyle dolaba attım çıkardım soğuk soğuk koyuyorumCanım sıcak su torbasini göğsüne tut biraz sonrada emzir sıcak torbası gosgsundeyken.Biri tutsun sen de bir yandan emzir
ilerlerse ilaç kullanmak zorunda kalırsın.Lahana da iyi geliyor hasla sar
Öyle deme kız tövbe tövbe.Kaynanayi bırak ana olamadım iki gündür nasi aglio şimdide kustu![]()
İnşallah kuzum saat 6 da baslio 9 kadar şimdi uyudu ama gözleri kırmızı uykusunu boluorux geceleri zor uyanioruz ondan korkarak aglio sabah uyanio üç saatte gece emzirmek için ugrasioz uyandırmak için korkuomu gaz çıktı yine durmadı çünkü kucak istio ondada hep susmuoOkuyorum yazıcam tam benimki durmuyor saat 5den beri uyanık uyumuyor uykusuzluktan artık durmuyor şimdi emziriyorum müzik açtım gece uykusuna geçer inşallah bende sabah 6 bucuktandır ayaktayım.
Tured canım kendini öyle hissetme sen çok iyi bir annesin hepimiz bazen böyle dönemlerden geçiyoruz biraz daha büyüsünler daha rahat olacak inşallah
Soğuk kullanma sütün azalır.hasla yakmayacak sıcaklığa gelince sar dursun.sogudukca degsitirHahah kız iyi almışsın bende ikiye kesiyorm öyle kullanıyorum. Bide altını açınca mıçıyor benimki sonra da gülüyor
Canım benim yanlış yapmıyorsun sen. Bak bugün sütüm bitti kolostrum vardı dolapta onu çıkardım biberonu ağzından çektim kustu
Emzirdikten sonra yerinden kaldırma kucağında 5-10 dk kadar kalsın. Sonra omzuna al gazını çıkarmaya çalış omzunda da yine 10-15 dk kalsın
Nette bakmıştım benimki de ilk başta çok kusuyordu. Kusan bebeği yarım saat dik tutun diyordu. Bende böyle yapıyorum daha az kusuyor. Tabi gazı çoksa ne yapsam fayda etmiyor. Dün misal çok sancısı vardo çok emdi çok kustu.çünlü fazla emmişti. Seninki de fazla emmiş olabilir
Gaz damlası ben Simplex kullanıyorum o bitince zinco ya geçicem.
Hangi damlayı kullanırsan kullan maalesef gaz oluyor. Özellikle erkek bebeklerde daha çok oluyormuş. O yüzden kendini kötü hissetme canım ah onları inan bende yaşadım diğer arkadaşlarımız da yaşamıştıt
Aa haşlıycaz mı. Nette çiğ haliyle yapmışlar bende öyle dolaba attım çıkardım soğuk soğuk koyuyorum
Olur canım bir gün uyurlar dururlar iki gün hiç durmazlar.Bizlerde de durumalr aynı sayılır.Bazen olur ne yapsan susmaz ağlamaktan bir şey olacak sanırsın bunlar çok normalİnşallah kuzum saat 6 da baslio 9 kadar şimdi uyudu ama gözleri kırmızı uykusunu boluorux geceleri zor uyanioruz ondan korkarak aglio sabah uyanio üç saatte gece emzirmek için ugrasioz uyandırmak için korkuomu gaz çıktı yine durmadı çünkü kucak istio ondada hep susmuoonu mutsuz ediorum die çok kötü oldum şimdi uyudu paşam ama yarın da yapcak gibi
Iklime çok güzel yazmışOlur canım bir gün uyurlar dururlar iki gün hiç durmazlar.Bizlerde de durumalr aynı sayılır.Bazen olur ne yapsan susmaz ağlamaktan bir şey olacak sanırsın bunlar çok normal
Her bebek farklidir çevrende duran sakın bebekler varsa onlarla kıyaslama.O senin bebegin sana özel senin stresli olur uzulursen bebeğin de hisseder o da huysuzlanir durmaz bunu test etmiş biri olarak soyluyorim.Ne zaman uzulsem ağlasam sinirlenen o gün bir de bebek durmuyor oluyor.Hissediyorlar her şeyi Sak n olmaya çalış.Arkadasim.her gece acile.gotururdu bebeğini susmazdi hiç gece arablarda gezdirirdi.Hastaneeen gelirler.bir saat sonra yine götürürdü doktorlar artık taniyordi.EN sonunda doktor demiş ki bak kızım sürekli getirme çocuğun çok gazlı bir bebek ağlamaktan hiç bebek ölmez korkmaz geçene kadar mecbur dayanacaksin diye.Cok şükür o durumalrda değilsin değiliz.Sabr et kendini yatistir gecek bitecek de buna inan
Hayatta ne kalıcı ki acı da tatlı da bitmiyor mu sonunda![]()
Gaz içinde sen hep kimyonu tüket sende üşütme ondan bile geçer havlu ısıtıp gobusune koy yakmayacak şekilde belki rahatlar erkek bebekler gazlı oluyor hakiki zeytinyagina nane koyup biraz ılıt onunla masaj yap karnına öyle bisey sar inşallah şifa olur. Bunun tarifini böyle hatırlıyorum ama sabah anneme sorarım net öğreniriz gaz sancisina iyi geliyor bu naneli yağ ablam annem yeğenime yapıyorduİnşallah kuzum saat 6 da baslio 9 kadar şimdi uyudu ama gözleri kırmızı uykusunu boluorux geceleri zor uyanioruz ondan korkarak aglio sabah uyanio üç saatte gece emzirmek için ugrasioz uyandırmak için korkuomu gaz çıktı yine durmadı çünkü kucak istio ondada hep susmuoonu mutsuz ediorum die çok kötü oldum şimdi uyudu paşam ama yarın da yapcak gibi
Saol canım benim çok doru soluosun şimdi o çocuk yok sanki akşam üstü iki gündür başka bı çocuk gelio .tecrübe konusuo sen deneyimlisin ben de diorum ne çocuklar hiç susmuo ama kendi başıma gelince çaresiz kaldım ondan kuzum inşallah bende aliscamOlur canım bir gün uyurlar dururlar iki gün hiç durmazlar.Bizlerde de durumalr aynı sayılır.Bazen olur ne yapsan susmaz ağlamaktan bir şey olacak sanırsın bunlar çok normal
Her bebek farklidir çevrende duran sakın bebekler varsa onlarla kıyaslama.O senin bebegin sana özel senin stresli olur uzulursen bebeğin de hisseder o da huysuzlanir durmaz bunu test etmiş biri olarak soyluyorim.Ne zaman uzulsem ağlasam sinirlenen o gün bir de bebek durmuyor oluyor.Hissediyorlar her şeyi Sak n olmaya çalış.Arkadasim.her gece acile.gotururdu bebeğini susmazdi hiç gece arablarda gezdirirdi.Hastaneeen gelirler.bir saat sonra yine götürürdü doktorlar artık taniyordi.EN sonunda doktor demiş ki bak kızım sürekli getirme çocuğun çok gazlı bir bebek ağlamaktan hiç bebek ölmez korkmaz geçene kadar mecbur dayanacaksin diye.Cok şükür o durumalrda değilsin değiliz.Sabr et kendini yatistir gecek bitecek de buna inan
Hayatta ne kalıcı ki acı da tatlı da bitmiyor mu sonunda![]()
Saol nefesim çok çaresiz hissettim kendimi o hiç susmayinca ama akşam normale döndü dün de aynısı olmuştu evet kendimize korumam lazım ben hiç kendime bakmiorumGaz içinde sen hep kimyonu tüket sende üşütme ondan bile geçer havlu ısıtıp gobusune koy yakmayacak şekilde belki rahatlar erkek bebekler gazlı oluyor hakiki zeytinyagina nane koyup biraz ılıt onunla masaj yap karnına öyle bisey sar inşallah şifa olur. Bunun tarifini böyle hatırlıyorum ama sabah anneme sorarım net öğreniriz gaz sancisina iyi geliyor bu naneli yağ ablam annem yeğenime yapıyordu
Senden de canım ne demekSaol canım benim çok doru soluosun şimdi o çocuk yok sanki akşam üstü iki gündür başka bı çocuk gelio .tecrübe konusuo sen deneyimlisin ben de diorum ne çocuklar hiç susmuo ama kendi başıma gelince çaresiz kaldım ondan kuzum inşallah bende aliscam. Çok saol canım Allah razı olsun iyiki varsiniz
Tamam canım yarın da öyle deneyimSoğuk kullanma sütün azalır.hasla yakmayacak sıcaklığa gelince sar dursun.sogudukca degsitir
Canım sabredecez bende aynı durumdayım şimdi acilden yeni geldim bağırsakları dolmuş dedi gazına dikkat et doktorum kucakta gazını çıkarırken tuvalete oturur gibi omuzda bacaklarını toplayıp çıkarttı daha rahat gazı çıktı o şekilde sende öyle dene bide kendin yediklerine içtiklerine dikkat er ayaklarına dikkat et sütünden geçmesin bebeğe gaz ben bide mama kullanıyorum mama daha çok gaz yapıyor sen masajlarını yap gazını çıkar bebek rahatlarİnşallah kuzum saat 6 da baslio 9 kadar şimdi uyudu ama gözleri kırmızı uykusunu boluorux geceleri zor uyanioruz ondan korkarak aglio sabah uyanio üç saatte gece emzirmek için ugrasioz uyandırmak için korkuomu gaz çıktı yine durmadı çünkü kucak istio ondada hep susmuoonu mutsuz ediorum die çok kötü oldum şimdi uyudu paşam ama yarın da yapcak gibi
Çok geçmiş olsun kuzum evet sabretcez bende gitcektim eşim bı gün daha bekleyelim dedi.bacaguni kaldırıp gazını cikario kakası ni yapio bizim skintimiz az öncede anladım hızlı emio daha memedeyken kustuCanım sabredecez bende aynı durumdayım şimdi acilden yeni geldim bağırsakları dolmuş dedi gazına dikkat et doktorum kucakta gazını çıkarırken tuvalete oturur gibi omuzda bacaklarını toplayıp çıkarttı daha rahat gazı çıktı o şekilde sende öyle dene bide kendin yediklerine içtiklerine dikkat er ayaklarına dikkat et sütünden geçmesin bebeğe gaz ben bide mama kullanıyorum mama daha çok gaz yapıyor sen masajlarını yap gazını çıkar bebek rahatlar
Canım sabredecez bende aynı durumdayım şimdi acilden yeni geldim bağırsakları dolmuş dedi gazına dikkat et doktorum kucakta gazını çıkarırken tuvalete oturur gibi omuzda bacaklarını toplayıp çıkarttı daha rahat gazı çıktı o şekilde sende öyle dene bide kendin yediklerine içtiklerine dikkat er ayaklarına dikkat et sütünden geçmesin bebeğe gaz ben bide mama kullanıyorum mama daha çok gaz yapıyor sen masajlarını yap gazını çıkar bebek rahatlar
Hangi su ni kuzum oglus durdukça baktım okudum ama görmedim cevap yazamdhm olmustrTureed yukarıda yazdığımı okudun mu canım
Omuzumuza alıp sırtını ovdugumuz pozisyon varya ben öyle yapıyorum ayaklarını hafif karnına çekiyorum rahatlıyor.Eki Görüntüle 3101325
Dediğin pozisyon şu mu canım
Oglus durdukça uyudukça sende yat dinlen kuzum bugün inşallah çok iyi geçer gününüzHangi su ni kuzum oglus durdukça baktım okudum ama görmedim cevap yazamdhm olmustr