- 19 Kasım 2020
- 22.181
- 48.370
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.001
Bende bazen kıyamıyorum bazen de dayanamıyorumKimse öpmesin zaten biz halen yanaklarını öpmemeye çalışıyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazen kıyamıyorum bazen de dayanamıyorumKimse öpmesin zaten biz halen yanaklarını öpmemeye çalışıyoruz![]()
Aynen kuzum sabaha kadar böyleydi hala da uyumadı. Başım ağrıyor uykusuzluktan. Çokta kusuyorKıyamam ya emmek mi istio gece boyunca mi böyleydibizimki ise artislik yapıp aglio saatinden önce saati gibi ama geri yatio
ağlaması gerektigini bilio devamını bilmio bizimki
![]()
Canim yaa gerçekten birbirimizi görmeden yoldaş olduk hepimiz ❤Evet kuzum Allah'ım dileyen isteyen herkese nasip etsin.benim için baya zorlu süreçti iyiki görmediğim kardeşlerim varsınız![]()
Günaydın cnm bizde 6,30 da kalktık hala uyanık benim gözümden uyku akıyor![]()
Gazi mi var acaba kıyamam oglusa belki şimdi uyur geçen gün öyleydi bizim yorgun luktan uyur canım şimdi sende dinlenirsinAynen kuzum sabaha kadar böyleydi hala da uyumadı. Başım ağrıyor uykusuzluktan. Çokta kusuyoranlamadım derdini
Olsun uyku ağır basıyordur ona şimdi kıyamam minnoşa,bağırıp elini ayağına dolaştıracağı günler de yakında
![]()
Sıcak su torbası yaptım sanki onunla biraz rahatladı uyuduk az da, olsaGazi mi var acaba kıyamam oglusa belki şimdi uyur geçen gün öyleydi bizim yorgun luktan uyur canım şimdi sende dinlenirsin![]()
Şükür kuzum ah hemen dertlerini anlasakSıcak su torbası yaptım sanki onunla biraz rahatladı uyuduk az da, olsa
Çok şükür kontrolümüz güzel geçti kilo alımı iyi oğlumun boyuda uzamış büyüdü benim minik kahramanımHadi güzel haberlerle gelin kuzumayy transfer zamanı doktor kontrol leri aklıma geldi nerden nereye hep güzel haber alalım
![]()
Çok şükür canım benimÇok şükür kontrolümüz güzel geçti kilo alımı iyi oğlumun boyuda uzamış büyüdü benim minik kahramanımbi dahaki ay boyundan ultrason Çekilecek ben bi tarafa çok yatıyor dedim doktorda garanti olsun diye ultrason istedi normalde hemen cekiyorlardı sistem değişmiş randevu verdiler. yarın da rotavirüs asımız var bugün sipariş verdim yarın alıp saglik ocağında yaptiricam bayram sonrası zamlanmış aşılar
![]()
Bak sana bir video atayım canım. Beslenme saatine yakın bir miktar sağım yap. Yumuşasın. İlk üç ay göğüsler kontrolsüz süt üretimi yaparmış. Daha sonra bebeğin ihtiyacı kadar yaparmış. Dün okudum bir yerde.Şükür kuzum ah hemen dertlerini anlasakbenimkide memeyi tutana kadar çok ağladı sert gelio o aglio ben ağladım
![]()
Şükür kuzumÇok şükür kontrolümüz güzel geçti kilo alımı iyi oğlumun boyuda uzamış büyüdü benim minik kahramanımbi dahaki ay boyundan ultrason Çekilecek ben bi tarafa çok yatıyor dedim doktorda garanti olsun diye ultrason istedi normalde hemen cekiyorlardı sistem değişmiş randevu verdiler. yarın da rotavirüs asımız var bugün sipariş verdim yarın alıp saglik ocağında yaptiricam bayram sonrası zamlanmış aşılar
![]()
Şükür kuzum ah hemen dertlerini anlasakbenimkide memeyi tutana kadar çok ağladı sert gelio o aglio ben ağladım
![]()
Atsana kuzum mochi tarzı bişe var sagdim ama çok beceremedim sanırım hala sertBak sana bir video atayım canım. Beslenme saatine yakın bir miktar sağım yap. Yumuşasın. İlk üç ay göğüsler kontrolsüz süt üretimi yaparmış. Daha sonra bebeğin ihtiyacı kadar yaparmış. Dün okudum bir yerde.
Sağol kuzum çok şükürÇok şükür canım benim![]()
Ne kadar olmuş aşılar
Teşekkürler teyzesi minik abiŞükür kuzumminik paşa abi olmuş artık ya
benimde bı sürü aklımda soru var şimdiki doktor randevulu lari daha heycanli
bizimde aşılar baslicak ay sonu oglusa maşallah annesi
![]()
Bizim kısa lar olmuo henüz çok istiorum büyük gelio pijamalarda dar gelmeye başladıTeşekkürler teyzesi minik abibenimde soracağım çok soru oluyor yine bi kaç tanesini unuttum şu kısa giydirme işini birde bebek spasına götürmek istiyorum onu soracaktım artık diğer kontrole
başladım kısalara ama yinede bir korku oluyor havanın durumuna göre hemen uzuna geçiyorum
![]()
Attım canım biraz ucu yumuşasın yeter aslındaAtsana kuzum mochi tarzı bişe var sagdim ama çok beceremedim sanırım hala sert![]()
Oo baya pahalıSağol kuzum çok şükür750 ye aldım
Bende şuan küçük durmaz diyorum eşime banyo yaparken bile bazen ağlıyor oda durur iyi gelir diyor ama şu boyun ultrasonu çekilsin öyle götürürüm 1 ay daha büyümüş olur iyi olurBizim kısa lar olmuo henüz çok istiorum büyük gelio pijamalarda dar gelmeye başladıev serin Allah'tan yoksa bizimki sıkıntılı spa bende istiorum ama fotorafcida aldım boyumun ölçüsünü
durmadı cocum
Aynen pahalı ben sağlık ocağındaki hemsiremize bugün sordum hep zam geliyor ikisini de alsam diye oda iyi muhafaza ederim dersen al ama bence alma ne olur ne olmaz dedi 100 200 liradan kaçarım aşıyı iyi muhafaza edemem yarardan çok zararı olur diye vazgeçtim belki insafa gelirler indirim yaparlar yineAttım canım biraz ucu yumuşasın yeter aslında
Ya da o kadar sertleşmeden emzir sen
Oo baya pahalıikinci dozu da alsak koysak kenara sürekli zam geliyorsa
![]()