Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet kuzum hasta olmasinlar çok zor du geçsin inşallah bir an önce oglus iyi olsun annesi onlara bişe olmasın

Alıştınız mı birbirinize canım doğum hikayeni bekliyoruz anlatmadin sanırım
Alıştık canım şükür ama hala korkarak giydiriorum doğum a giderken bı korku geldi ağlayarak gittim kacicak yer aradım sonra kendi doktorumu görünce güven hissettim oda sakinleştirdi belime iğne vuruldu orda oyaladilar baya ama hissetmedim baştan beri doktruma güvendim belki başkası olsa ağlamaya devam ederdim sonra birden yukardan bı ağlama sesi dünyanın en güzel sesi tepeden bebeim şükür verene ama ağrım çok tu aslında halada var hiç hastaneden gledigimden beri yatmadım zaten sizde diodunuz doktorda hareket et daha kolay iyileşir die bende öyle yaptım sonra si çocuk ateş oldu felan daha şimdi kendime geldim emzirmeden sonra kusmaya başladı şimdi arada gaz cikarmam gerekiyormuş zor uyandiriorum felan aliscam siz neler yapıyorsunuz uyandırmak için

Yaa ne güzel doğum anına şahit oldun
Aynen canım hareket iyidir. Ben yatmaktan nefret ediyordm her yerim daha çok ağrıyordu.
Uyandırmak için altını açabilirsin canım ayaklarını sıkabilirisn burnunu sık diyorlar ama ben kıyamamıştım zaten minicik

Evet kuzum yatınca ağrı oluo sabah zor kalkiorum sonra daha iyi oluorum. Valla herşeyi denioz yok çok zorlanıyoruz bizim ki uykucu geçen akşam uyudu die gittik korktuk kaç saat uyanmadı die aliscaz

Çok şükür sağlıkla kavustunuz o ses herşeye değer
Benimki acıkınca uyanıyor zaten canım ilk zamanlar altını aç çoraplarını falan çıkar uyanır 2 saatte 1 mutlaka besle

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Havalar çok sıcak evde kısa kol giydirelim diyor kayınvalidem ama ben korkuyorum. Yani dışarıda ve evde nasıl giydirmek lazım.
Kendimize göre mi giydirmeliyiz? Bize sıcak ama onlara sıcak mı.?
Brn halen uzun kol zıbın takım giydiriyorum.öyle cam falan da açmıyorduk ama çok sıcak diye üstten gün içinde açıyoruz.

Evet kuzum hasta olmasinlar çok zor du geçsin inşallah bir an önce oglus iyi olsun annesi onlara bişe olmasın
Burun tıkanıklığı benim kızlarım da da var canım. Sürekli açıyorum ama yine hırıl hırıl. Serum fizyolojik aldım damlatıyorum sonra çekiyorum. Ama çok yapmam lazım. Burnuna zarar vermekten korkuyorum

Ben halen uzun giydiriyorum cesaret edemiyorum kısaya ama camı acıyorum karşılıklı olmadıktan sonra sorun değil havalandirmak iyi
1 2 haftaya kısa giydirmeye başlarım kontrol de doktorumuza sorucam

Bizimkide öyle ben fazla çekmiyorum canım doktor iyi değil dedi çok tıkalı olursa damladan sonra çekiyorum bazen arada hapşırıyor kendisi çıkıyor

Çok şükür sağlıkla kavustunuz o ses herşeye değer
Benimki acıkınca uyanıyor zaten canım ilk zamanlar altını aç çoraplarını falan çıkar uyanır 2 saatte 1 mutlaka besle
Evet kuzum öle yapmaya çalışıyorum ama bizimki çok inat ci çıktı ki herşeyi demiorum her seferindeiki saatte emziriyorum ama uyandırmak ahh

Evet kuzum sürekli yapmak zararlı olabilir yapmasak da olmaz bakalım ben ne yapicam tüm bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…