- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.441
Yaptırmaya çalışıyorum ama benimki de huysuzlaniyorBendeeşu karın üstü egzersizleri yaptırıyor musunuz canım. Benimki nefret ediyor yüz üstü yatmaktan
Evet kuzum hasta olmasinlar çok zor du geçsin inşallah bir an önce oglus iyi olsun annesi onlara bişe olmasınCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrularimiza bizde şu burun tıkanıklığını atlatamadik bazen çok zorluyor açıyorum ama biraz rahat sonra yine aynı özellikle sabaha karşı bebisler hasta olmasa keşke
Ben her gün yaptırıyorum canım gaz sorunumuz da var ya çok iyi geliyor epey rahatliyorBendeeşu karın üstü egzersizleri yaptırıyor musunuz canım. Benimki nefret ediyor yüz üstü yatmaktan
Alıştınız mı birbirinize canımEvet kuzum hasta olmasinlar çok zor du geçsin inşallah bir an önce oglus iyi olsun annesi onlara bişe olmasın
Yaa seviyorsa çok şanslısın bizde kıyamet kopuyotBen her gün yaptırıyorum canım gaz sorunumuz da var ya çok iyi geliyor epey rahatliyor
Off sorma ya çok faydalıymış boyun kasları için el kol kasları bilmem ne bir sürü faydası var ama gel gör ki iki dk bile sürmüyorYaptırmaya çalışıyorum ama benimki de huysuzlaniyorbir kere yaptırım diye koydum yarım saat öyle uyudu ilk ve son oldu tabi
Alıştık canım şükür ama hala korkarak giydiriorumAlıştınız mı birbirinize canımdoğum hikayeni bekliyoruz anlatmadin sanırım
Yaa ne güzelAlıştık canım şükür ama hala korkarak giydiriorumdoğum a giderken bı korku geldi ağlayarak gittim kacicak yer aradım sonra kendi doktorumu görünce güven hissettim oda sakinleştirdi belime iğne vuruldu orda oyaladilar baya ama hissetmedim baştan beri doktruma güvendim belki başkası olsa ağlamaya devam ederdim sonra birden yukardan bı ağlama sesi dünyanın en güzel sesi tepeden bebeim şükür verene ama ağrım çok tu aslında halada var hiç hastaneden gledigimden beri yatmadım zaten sizde diodunuz doktorda hareket et daha kolay iyileşir die bende öyle yaptım sonra si çocuk ateş oldu felan daha şimdi kendime geldim emzirmeden sonra kusmaya başladı şimdi arada gaz cikarmam gerekiyormuş zor uyandiriorum felan aliscam siz neler yapıyorsunuz uyandırmak için
Evet kuzum yatınca ağrı oluo sabah zor kalkiorum sonra daha iyi oluorum. Valla herşeyi denioz yok çok zorlanıyoruz bizim ki uykucu geçen akşam uyudu die gittik korktuk kaç saat uyanmadı die aliscazYaa ne güzeldoğum anına şahit oldun
Aynen canım hareket iyidir. Ben yatmaktan nefret ediyordm her yerim daha çok ağrıyordu.
Uyandırmak için altını açabilirsin canım ayaklarını sıkabilirisn burnunu sık diyorlar ama ben kıyamamıştım zaten minicik
Aynen faydalı canım gün gun dakikası artar inşallah bizimkilerindeOff sorma ya çok faydalıymış boyun kasları için el kol kasları bilmem ne bir sürü faydası var ama gel gör ki iki dk bile sürmüyor
Çok şükür sağlıkla kavustunuz o ses herşeye değerAlıştık canım şükür ama hala korkarak giydiriorumdoğum a giderken bı korku geldi ağlayarak gittim kacicak yer aradım sonra kendi doktorumu görünce güven hissettim oda sakinleştirdi belime iğne vuruldu orda oyaladilar baya ama hissetmedim baştan beri doktruma güvendim belki başkası olsa ağlamaya devam ederdim sonra birden yukardan bı ağlama sesi dünyanın en güzel sesi tepeden bebeim şükür verene ama ağrım çok tu aslında halada var hiç hastaneden gledigimden beri yatmadım zaten sizde diodunuz doktorda hareket et daha kolay iyileşir die bende öyle yaptım sonra si çocuk ateş oldu felan daha şimdi kendime geldim emzirmeden sonra kusmaya başladı şimdi arada gaz cikarmam gerekiyormuş zor uyandiriorum felan aliscam siz neler yapıyorsunuz uyandırmak için
Eveeet çok şükür 40+4’de kavuştuk
Burun tıkanıklığı benim kızlarım da da var canım. Sürekli açıyorum ama yine hırıl hırıl. Serum fizyolojik aldım damlatıyorum sonra çekiyorum. Ama çok yapmam lazım. Burnuna zarar vermekten korkuyorumEvet kuzum hasta olmasinlar çok zor du geçsin inşallah bir an önce oglus iyi olsun annesi onlara bişe olmasın
Gözün aydın cok şükür iyisinizdir inşallahEveeet çok şükür 40+4’de kavuştuk
Ben halen uzun giydiriyorum cesaret edemiyorum kısaya ama camı acıyorum karşılıklı olmadıktan sonra sorun değil havalandirmak iyiKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Havalar çok sıcak evde kısa kol giydirelim diyor kayınvalidem ama ben korkuyorum. Yani dışarıda ve evde nasıl giydirmek lazım.
Kendimize göre mi giydirmeliyiz? Bize sıcak ama onlara sıcak mı.?
Brn halen uzun kol zıbın takım giydiriyorum.öyle cam falan da açmıyorduk ama çok sıcak diye üstten gün içinde açıyoruz.
Bizimkide öyle ben fazla çekmiyorum canım doktor iyi değil dedi çok tıkalı olursa damladan sonra çekiyorum bazen arada hapşırıyor kendisi çıkıyorBurun tıkanıklığı benim kızlarım da da var canım. Sürekli açıyorum ama yine hırıl hırıl. Serum fizyolojik aldım damlatıyorum sonra çekiyorum. Ama çok yapmam lazım. Burnuna zarar vermekten korkuyorum
Evet kuzum öle yapmaya çalışıyorum ama bizimki çok inat ci çıktı ki herşeyi demiorum her seferindeÇok şükür sağlıkla kavustunuz o ses herşeye değer
Benimki acıkınca uyanıyor zaten canım ilk zamanlar altını aç çoraplarını falan çıkar uyanır 2 saatte 1 mutlaka besle
Reflü yatağında yüz üstü yatiriyorum canimYaa seviyorsa çok şanslısın bizde kıyamet kopuyotpeki bişey sorcam sert zemin mi olması lazım. Yani halınjn üzeri gibi. Ben bizim yatağa müslin serip deniyorum
Evet kuzum sürekli yapmak zararlı olabilir yapmasak da olmaz bakalım ben ne yapicam tüm bebeklerimizi korusunBurun tıkanıklığı benim kızlarım da da var canım. Sürekli açıyorum ama yine hırıl hırıl. Serum fizyolojik aldım damlatıyorum sonra çekiyorum. Ama çok yapmam lazım. Burnuna zarar vermekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?