Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nefes0858 belki rahimde kalanları atıyordur canım ondan fazla olmuştur bilemedim
Evet öyle ilk ay hatta ikinci ay bile yoğun olabilir normal.Ben kanamadan gideceğim sanıyordum bebek bezi kulanyordum o bile bazen yeterli gelmiyordu.Gerci ben normalde de yoğun olurum ama doğum sonrası ekstra olabiliyor kişiden kişiye değişse de

Ben de ilk oğluma o şekilde alistirdim.Bunda da o şekilde yaptım ama bu fena çıktı tada alıştı bu sefer boş verince iki çekiyor pıt atıyor ağzından Atışı da ayrı güzel komik Şimdi canı isterse emiyor istemezse firlatiyor
Damlayı artık ağlama krizine girince susturucu olarak kullanıyorum

Merak etme kucağına aldığın gibi hepsini öğrenmiş gibi yapıyorsun.Elbet bazen kendini yapamıyor yetersiz hissettiğim olur ama o yetemedigin için değil Lohusa olduğun için Sakin ol mutluluğu yasaa

Hahhah kız alemsin ya valla araştırma boşver akışına bırak uyuyabildin mi bari

Hahhah bebeler fena ya bizim emzik maceramjz da komik oluyor ben itiyorum o geri itiyor kim galip geliyor sence tabi ki de oğluş

Ay sanki bizde de öyle ya simplex den memnunum ama mafloru verince sanki çocuk daha çok ıkınıyoe gibi

Kuzum eşim kalcak ama doktor illa biri daha kalsın dedi ablam kalcak asıl olay eve gelince ondada annem kalcak bakalım tam ne zamn iyilescem

Merak etme kucağına aldığın gibi hepsini öğrenmiş gibi yapıyorsun.Elbet bazen kendini yapamıyor yetersiz hissettiğim olur ama o yetemedigin için değil Lohusa olduğun için Sakin ol mutluluğu yasaa
Saol canım benim . inşallah canım anneler biz zaten güçlü anneleriz ki yaparım demi

Aynen ağlamasınlar yeter. Yok canım tutmadı bende daha zorlamıcam istemiyor midesi bulanıyor
Ben erken oldum sanırım. Aynen geçmedi karın ağrım ama sanki şiddeti biraz hafifledi
Ben normalde yoğun olmazdım doğumdan dolayı böyle demekki bebek bezi mantıklı
Kuzum eşim kalcak ama doktor illa biri daha kalsın dedi ablam kalcak asıl olay eve gelince ondada annem kalcak bakalım tam ne zamn iyilescem
İyi canım yanında destekcilerin olacak 1 hafta sonra çok daha rahat olursun ilk 2 3 gün zor olur sadece

Ben bu gece nöbetteyim yine oğluşumun burnu akşamdan beri çok tıkandı hapşırıyor serum fizyolojik yapıyorum biraz rahatlıyor yine aynı şimdi ayağımda uyuyor ama tam dalamiyor yavrum ne güzel geçmişti yine niye oldu anlamadım cokda dikkat ediyorum grip gibi duruma göre artık bize yine hastane gözüküyor

Hahhah bebeler fena ya bizim emzik maceramjz da komik oluyor ben itiyorum o geri itiyor kim galip geliyor sence tabi ki de oğluş
Şaşırdım mı hayır Bizde her zaman pes edem ben oluyorum meme konusunda o meme ağzına girecek istiyorsa tok bile olsa yoksa kıyamet kopar

Değildir inşallah ya.Hava sıcak terliyor olabilir mi.emerken özellikle.Bizim ki terlemeye başladı alnı saçı vücut isisyda olunca oluyor haliyle.Saclarini keseceğim o yüzden

Deildir inşallah kuzum kıyamam oglusa belki havalar sıcak Ken benjm bile öyle oluo ter yapiyodur Allah'ım korusun

İnşallah grip değildir canım

Kimyonlu rezene içiyorum canım ama anason almadım
İnşallah en kısa zamanda düzene gireceğiz tek umudum o

Değildir inşallah ya.Hava sıcak terliyor olabilir mi.emerken özellikle.Bizim ki terlemeye başladı alnı saçı vücut isisyda olunca oluyor haliyle.Saclarini keseceğim o yüzden
Yok terlemiyor çok tıkandı burnu bu gece hiç rahat değildi kaç kere serum fizyolojik yaptım biraz öyle rahatladı
Deildir inşallah kuzum kıyamam oglusa belki havalar sıcak Ken benjm bile öyle oluo ter yapiyodur Allah'ım korusun
Hastaneye de götürmek istemiyorum kan almak istiyorlar eziyet oluyor zaten ilaç vermiyorlar burnu açık tut diyorlar inşallah gün içinde biraz daha rahatlar yoksa mecbur gidicem korkuyorum ciğerlere falan iner diye

Dedigin gibi büyük ihtimal burnu tıkalı bizimkininde tıkanıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…