- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.581
Dualarımız sizinle canım, her şey güzel olacakKızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Canim Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylik versin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ❤Kızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Allah yardımcınız olsun sagsalim girip çıkın ikinizde inşallahKızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
İlerleyen süreçte dönüyor sanırım çoğu. İnşallah sağlıkla büyüsün vaktinde sağlıkla gelsin canımKızlar bende az önce muayeneden geldim 29+2 yim bebek daha dönmemiş bide kordonu boynuna dolanmış doktorum takip et dedi harektlerini nstyede bağlandım sancım çıkmadı herşeyimiz yolunda çok şükür 9 gün önde bizim hanım kız inşallh böyle gider
Her an aklım onda hayırlı haber Ler lengelsin kuzumNefesin doğum oldu mu ki
İnşallah inşallah canım ya benim de gözüm saatte. Girdi mi ki çıktı mı ki sürekli düşünüyorumHer an aklım onda hayırlı haber Ler lengelsin kuzum
İnşallah canım hayırlısıyla alırız kucağımıza hepimizİlerleyen süreçte dönüyor sanırım çoğu. İnşallah sağlıkla büyüsün vaktinde sağlıkla gelsin canım
Benimde aklım hep ondaNefesin doğum oldu mu ki
Yaaa paşaaa geliyorr inşallah saglıkla gelirsin kucuk paşaKızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Çokk şükürCanım çok şükür iyiyiz her pazar yanına giriyorum aramızda cam var temas ediyorum monitör sesleri var ama olsun onu görüyorum ya bna yetiyor
İlk kez duydum bende hiç düşünmemiştim.Canım cıger gelıstırıcı ıgne bebekleri 2 gun hareketlerini sakınlestırıyor onu hıc dusunme kendi doktorum da demıstı burdakı cogu olan kısılerde dedi 2 gun sonra kendilerine gelırler
İğneyi salı vuruldum. Yani normal hareket var tabi de ne bileyim geçen haftalarda daha çok vardı sanki.Ne zaman oldun iğneyi simdi normal mi hareketleri canım
Aynen aynen canım hareketleri yavaslıyor canlanırlar hele son haftalarda gorsen bıde benim canıma okuyorlarİlk kez duydum bende hiç düşünmemiştim.
Çok fazla hareket vardı evet 2 gün azaldı şimdi biraz daha normale döndü.
Bizde hazırlıkları yapıyoruz.
Hastane çantamı hazırlayacağım ne koydun sen
Rahim agzin çok düşük değil merak etme Allah'ın izniyle vakitleri var daha tedbir amaçlı kalman senin iicn de bebeklerin için de daha iyi olacaktır.Allah yardımcınız olsun stres yapıp.kotu düşünme ki bebeklerinde etkilenmesinKızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler
Canım tedbir amaçlı iyi hastanede kuzum bişe yler verirler o uzunluğu artırırlar ne zaman gitmiştin en son canım hastaneye stres yapma bak ben bunu anladım hamilelikte en kötü stres benim tansiyonum çıktı bebek onda hiasedio sen iyi hisset kuzum önlem amaçlı almışlardır dualarımız seninle canim benimKızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?