- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.521
Gorumcem kalıcak canım tecrubelı hem kaynanama guvenemıyom cunku uyuyor kendi kızında bile uyukladı hepAynen canım çok kullanışlı oluyor dediler. İlk zamanlar korkuyor ya insan giydirirken. Onlar rahat oluyormuş. Sen tecrübelerini aktarırsın
Kim kalacak yanında canım annenler mi kv mi
Vala o kadar anlayabiliyorum ki hele son haftalarda canım suan benim bıde ıkızler beni mahvediyor hani hareket etsinler diye beklediğimiz zamanlar sımdı diyorum kızlar tamam sakin olun cabucak yerlerinize gecın diye yalvarıyorum o kadar cok can acıtıyor ki asagıya dustukce hele Vala bugun lerı cok ozlıcem amaaDevam eden ağrı olmadı dediğin gibi yerleşene kadar toplasan 1 yada 2 dakika sürdü ama yok böyle acı
Aynen canım doğuma hazırlık yapıyor ufak ufak sancılarlaÇok şükür canım sevindim değerlerinin iyi çıkmasına. Vakit yaklaştı ya yalancı sancılardır belki
İnşallah küvoze gerek kalmaz canım sağ salim dönersiniz eve. Tecrübeli biri şart yaGorumcem kalıcak canım tecrubelı hem kaynanama guvenemıyom cunku uyuyor kendi kızında bile uyukladı hephele benim 2 tane olunca ona cok guvenemedık kendi annemle gorusmuyorum cok sık ben kucukken ayrılmıslardı cok gorusmuyorum zaten gorumcemın yanına ya kaynanam kalıcak yada ben eşimi istiyorum onu o ara karar verıcez 2.kişiye birazda bebeklere baglı eger kuvez de kalırlarsa zaten eşimle gorümcem olur bebekler yanımızda olursa da artık gorumcemın yanına o ara kim aktif durursa onu sececez
Amin canım benimCanlarım hep iyi olun her daim .iyi . olalımsevinçli yalancı sancı olabilir vaktinde sağlıkla canım ins nefes canimm dikkat et kendine tureed bulantı kötü oluyor canimm Allah yardımcın olsunn kurabiyem sen nasilsinn iklime Simay sizler nasılsınız hepinizi evladiniza sağlıkla kavuştursun Rabbim
Allaha sukur iyiyiz canım haftaya doğum benimCanlarım hep iyi olun her daim .iyi . olalımsevinçli yalancı sancı olabilir vaktinde sağlıkla canım ins nefes canimm dikkat et kendine tureed bulantı kötü oluyor canimm Allah yardımcın olsunn kurabiyem sen nasilsinn iklime Simay sizler nasılsınız hepinizi evladiniza sağlıkla kavuştursun Rabbim
Amin canım insallahİnşallah küvoze gerek kalmaz canım sağ salim dönersiniz eve. Tecrübeli biri şart yabiz acemi acemi nasıl olacağız bakalım. Her anın tadı ayrı güzel o acemi hallerimizi bile ileride tebessüm ile hatırlayacağız
Ya sorma o narkozun etkisiyle saçmalamaktan bende korkuyorumAmin canım insallahVala artık gulermıyız agrıları hatırladıkça naparız bilemiyorum su doğumu atlatıp 2 gun sonraya zamanı sarsalar bana cok ıyı olurdu sezeryan seyını atayım yeter narkozluyken cok konusmasam bari
Amin canım inşallah hep beraberCanlarım hep iyi olun her daim .iyi . olalımsevinçli yalancı sancı olabilir vaktinde sağlıkla canım ins nefes canimm dikkat et kendine tureed bulantı kötü oluyor canimm Allah yardımcın olsunn kurabiyem sen nasilsinn iklime Simay sizler nasılsınız hepinizi evladiniza sağlıkla kavuştursun Rabbim
Epidural olucak canım doktorum onu onerdi bana kalsa dedim beni bayılt 1 hafta sonra uyandır dedim amaYa sorma o narkozun etkisiyle saçmalamaktan bende korkuyorumaman komik anı olur yaf senin nasıl olacak canım genel anestezi mi epidural mi
İnşallah inşallah canımEpidural olucak canım doktorum onu onerdi bana kalsa dedim beni bayılt 1 hafta sonra uyandır dedim amasaka bir yana ister istemez korku olusuyor bende ama ınsallah onu da atlatırım bakalım artık bı sekılde olacak o an aglasam da sızlasam da sonunda kızlarıma kavuşması var diye bir sekılde dayanıcam ayy haftaya bu saatlerde ınsallah yanımda uyuyor olucaklar bu bile heyecanlandırıyor beni
Hepimiz iyi olalım kuzum evet oluyomus bulantılar canım sen nasılsın oglusumuz nasilCanlarım hep iyi olun her daim .iyi . olalımsevinçli yalancı sancı olabilir vaktinde sağlıkla canım ins nefes canimm dikkat et kendine tureed bulantı kötü oluyor canimm Allah yardımcın olsunn kurabiyem sen nasilsinn iklime Simay sizler nasılsınız hepinizi evladiniza sağlıkla kavuştursun Rabbim
Canim sen nasılsın paşamız nasılCanlarım hep iyi olun her daim .iyi . olalımsevinçli yalancı sancı olabilir vaktinde sağlıkla canım ins nefes canimm dikkat et kendine tureed bulantı kötü oluyor canimm Allah yardımcın olsunn kurabiyem sen nasilsinn iklime Simay sizler nasılsınız hepinizi evladiniza sağlıkla kavuştursun Rabbim
Canım benim kontrol de olman oglus için iyi herşeyi hazır pasamizin her an kontrol ediliosun bu bı şans kuzum eve yollasalardi aklın kalacaktı Allah korusun böle daha iyi güzel ce oglusla dinlenin vaktini beklio bebeğin vaktinde gelcek inşallah canım benim oğlun seni dusunuo annem eve giderse yorulur burda dinlenelim dio güzel seler düşün bebeğine güzel enerjiler ver canım benim dualarımız seninle sağ salim vaktinde kucağına alıcaksın inşallahKızlar benden size son durum bilgilendirmesi biz taburcu olamıyoruz doğuma kadar burdayız her an doğum olma ihtimali var suyumda azalma olduğu için takip edilecek ultrason nstde bir sıkıntı olursa acil sezeryan doktorum ne kadar anne karnında tutarsak bizim için iyi dedi kan akımları falan iyi çok şükür hareketlerde iyi bize dua edin
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına alırsınız en azından gözetim altındasınız. Bir iki hafta daha sabretsin paşamız inşallah güzel haberlerle gelirsinizKızlar benden size son durum bilgilendirmesi biz taburcu olamıyoruz doğuma kadar burdayız her an doğum olma ihtimali var suyumda azalma olduğu için takip edilecek ultrason nstde bir sıkıntı olursa acil sezeryan doktorum ne kadar anne karnında tutarsak bizim için iyi dedi kan akımları falan iyi çok şükür hareketlerde iyi bize dua edin
Canım benim moralini bozmamaya çalış. Orada gözetim altında olmanız daha iyi. İnşallah paşam bir iki hafta da sabretsin. Rabbim sağlıkla sağ salim kavuştursun.Kızlar benden size son durum bilgilendirmesi biz taburcu olamıyoruz doğuma kadar burdayız her an doğum olma ihtimali var suyumda azalma olduğu için takip edilecek ultrason nstde bir sıkıntı olursa acil sezeryan doktorum ne kadar anne karnında tutarsak bizim için iyi dedi kan akımları falan iyi çok şükür hareketlerde iyi bize dua edin
Canım benim kontrol de olman oglus için iyi herşeyi hazır pasamizin her an kontrol ediliosun bu bı şans kuzum eve yollasalardi aklın kalacaktı Allah korusun böle daha iyi güzel ce oglusla dinlenin vaktini beklio bebeğin vaktinde gelcek inşallah canım benim oğlun seni dusunuo annem eve giderse yorulur burda dinlenelim dio güzel seler düşün bebeğine güzel enerjiler ver canım benim dualarımız seninle sağ salim vaktinde kucağına alıcaksın inşallah
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına alırsınız en azından gözetim altındasınız. Bir iki hafta daha sabretsin paşamız inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Allah razı olsun kızlar evet takipte olmak daha iyi çok şükür sizler bize dua edin dualarda olduğumuzu bilmek bana güç veriyorCanım benim moralini bozmamaya çalış. Orada gözetim altında olmanız daha iyi. İnşallah paşam bir iki hafta da sabretsin. Rabbim sağlıkla sağ salim kavuştursun.
Hadi yaa tüh inşallah en azından 36 .haftayı görürsün çok erken olmaz.Olsa da sıkıntı olmaz zateb Allah'ın izniyle sen çok düşünme bunları tansiyonun etkilenmeisn bari.Allah senin de oğlusunun da yardımcısı olsun inşallahKızlar benden size son durum bilgilendirmesi biz taburcu olamıyoruz doğuma kadar burdayız her an doğum olma ihtimali var suyumda azalma olduğu için takip edilecek ultrason nstde bir sıkıntı olursa acil sezeryan doktorum ne kadar anne karnında tutarsak bizim için iyi dedi kan akımları falan iyi çok şükür hareketlerde iyi bize dua edin
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ciger geliştirici vuruldun hiç endiselenme haftalarımızda gayet iyi sağlıkla gelsinler inşallah aynısını kendim içinde söylüyorum dualarımız seninle teyzesi ❤Kızlar benden size son durum bilgilendirmesi biz taburcu olamıyoruz doğuma kadar burdayız her an doğum olma ihtimali var suyumda azalma olduğu için takip edilecek ultrason nstde bir sıkıntı olursa acil sezeryan doktorum ne kadar anne karnında tutarsak bizim için iyi dedi kan akımları falan iyi çok şükür hareketlerde iyi bize dua edin
Hıc korkma canim hastanede onu tutabıldıklerı kadar tutarlar evde olup kendini dinleyip bısey olacakmış diye korkmaktansa hastanede gozetım altında olmak en iyisi paşamız zaten sana mısade etti git hazırlıkları yap dedi ben gelıcem dedıKızlar benden size son durum bilgilendirmesi biz taburcu olamıyoruz doğuma kadar burdayız her an doğum olma ihtimali var suyumda azalma olduğu için takip edilecek ultrason nstde bir sıkıntı olursa acil sezeryan doktorum ne kadar anne karnında tutarsak bizim için iyi dedi kan akımları falan iyi çok şükür hareketlerde iyi bize dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?