Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah maşallah onlara sağlıkla büyüsünler. Oyy şimdi orada taht kavgası vardır şurası daha rahat oraya ben geçicem, hayır ben
Teşekkür ederim canım. Orada bir mücadele olduğu kesin. Onlarin keyfi yerinde de bu mücadele beni zorluyor Neyse onlar sağlıklı olsun da biz analar dayanacagiz

Yoğurt ye biraz rahatlarsın belki
Bende geceleri yatamıyorum 2 yada 3 yastik yüksek koyuyorum tek yastıkla yatınca midem yanıyor aynı benimde ama çok şükür çıkarmam yok
Öyle bi isyahim gittiki yiremiorum yemek fotosu bile midemi bulandirio birden nasi böle oldum arada midemden su geliodu ağzıma onu solemistim rennie verdi rahim üstte çıktıkça baskı yapar dedi ama bu kadarını beklemidum beş dk da bir uyandim bende yuksek yastıkla yatiorum hatta onuda sormuştu

Ben de seninle aynı durumdayım mideme inanılmaz baskı yapıyor. Bana hap verdi. Çok bunaldigimda içiyorum. Canım salatalık yemeyi dene istersen. Hem çok hafif hem de mideni toparlar. İnşallah bir an önce geçer
İnşallah canım çok zormuş hiç yemek resmi göresim bile yok birden oldu bı midem de şu gelio du bu hala geldim kuzum

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun canlar.
Sabah tansiyonum düşmüştü 11di biraz önce yine ölçtüler 13 çıktı ama hemşire gebelikde 14 sınır dedi sabah tok şekerim ilk defa 200 çıktı onada hep normal çıkıyor buda önemli değil dedi dedim acaba ciger geliştirici oldum omu yaptı ondan değildir dedi ama internette olabilir yazıyor yine 24 saat idrar topluyorum gece 12de 2. Doz ciger geliştirici yapılacak nstye bağlanıyorum ara ara benden haberler böyle kızlar yarınki sonuçlara göre tabi tansiyonda iyiye giderse belki çıkış olur diğer senaryoda yolunda gitmezse ciger geliştirici de yapıldı içim biraz daha rahat doğum olabilir siz bize bol bol dua edin teyzeleri olurmu hakkımızda hayırlısı Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayalım

Olabilir belki canım iğnelerden. Ama çok şükür onlar yapıldı ya diğer senaryo olmaz inşallah ama olsa bile iğneleri yapıldı paşam çabuk toparlar. Sen iyi olmaya çalış kuzum. İnşallah normale döner tüm değerlerin. Paşam biraz daha sabretsin annesine kavuşmak için.
Evde tansiyonun normal mi çıkıyordu canım

Evet canım 1 kere 13 çıktı hep 12 çıkıyordu söyledim zaten normal diye evdekiler diyorlar stres heyecan yapma bisey olmaz ondan cikiyor diye ama o tansiyon aletini koluma takınca ister istemez bir heyecan geliyor anlamadım bende
Aynen biraz daha sabretsin oğluşum 36 37 olsak çok güzel olacak

Belki de hastane ortamı doktora gitmek falan stres yaptırıyordur canım sana. İnşallah düzelir de eve geçersin en azından orada daha rahatsın tansiyon da normal çıkıyor.

Cok şükür canim daha iyisin sevindim valla ❤
Evet ciğer geliştirici iğne şekeri yükseltiyormuş okumuştum biyerde ama şükür ki çok yüksek değil en kısa zamanda değerlerin normale döner inşallah bütün kalbimle dua ediyorum

Belki de hastane ortamı doktora gitmek falan stres yaptırıyordur canım sana. İnşallah düzelir de eve geçersin en azından orada daha rahatsın tansiyon da normal çıkıyor.
Aynen canım bu ortamdan bencede yoksa evde de yüksek çıkar. Bebeğim iyi olsunda yatmaya razıyım canım
Amin inşallah canım Allah razı olsun dualarınızda olduğumu biliyorum

Canım bak her şey yoluna girmeye başladı. Ben de ciğer geliştiricinin şekeri yükselttiğini bir de bebek hareketlerini 1-2 gün azalttığını okumuştum. Aynen dediğin gibi tedbir bizden takdir Allah'tan. Hiç canını sıkma haftan iyi bebeğin iyi ne zaman hayirliysa o zaman gelsin bebisimiz

Ben de senin gibiyim. Evde 10-11 çıkan tansiyon hastanede 12'ye çıkıyor. Dediğin gibi alet koluma takılınca bana bir haller oluyor. Sen canını sıkma, her şey güzel olacak

Kızlar doktor la konuştum ishalde olunca gıda zehirlenmesi olabilir acilde serum taktir dedi yiyemiorum atesimde var tavuk patates fırında yedim hafifti anlamadım ama çok kötüyüm
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin serum iyi gelir Allahın izniyle

Kızlar doktor la konuştum ishalde olunca gıda zehirlenmesi olabilir acilde serum taktir dedi yiyemiorum atesimde var tavuk patates fırında yedim hafifti anlamadım ama çok kötüyüm
O zaman tavuk dokunmuş olabilir canım. Hazır tavuklar bazen boyle etki edebiliyor. Bir de bizim zaten hamilelikten dolayı bunyeler hassas. Sen git güzelce serumunu taktir, rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…