Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yapmayınnn demeyinnn
Demin fark ettim eldivenin teki yok
İnşallah beyazların içinde çıkar
Ya bide takımlar da eşime dedim ben bunların hangisi hangisinin altıydı karıştırmam inşallah
Evet bende takımları karistiririm kesin kafama göre giyrixem cocumu
İste çamaşır filesi ondan aldım kuzum ha ise yaricakmi bilmiorum makinada kaybolsun en azından

Tabi bizimde beşikler bu hafta gelecek. Onlarında yıkamaları var tabi. Birde onlara nevresim takımı almam lazım. Nerden bulucam bilmiyorum hiç. Bizim beşikler 120 * 70 boyutunda.

Kızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Hayırlı akşamlar canım. Hiç stres yapma kontrol altındasın. Takip edilsin çok daha iyi. İçini ferah tut haftan erken değil o kadar. Allah yardımcın olsun.

Kızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Geçmiş olsun canım kontrol altında olman iyi en azından olumlu düşün haftan da iyi hem kalbini ferah tut en hayırlı ve sağlıklı vakitte gelsinler

Yapmayınnn demeyinnn
Ya bide takımlar da eşime dedim ben bunların hangisi hangisinin altıydı karıştırmam inşallah
Hangisi hangisinindi diye zaten bi karışıyorsun merak etme

Tabi bizimde beşikler bu hafta gelecek. Onlarında yıkamaları var tabi. Birde onlara nevresim takımı almam lazım. Nerden bulucam bilmiyorum hiç. Bizim beşikler 120 * 70 boyutunda.
Ya geçen hafta falandı Bim'e bebek nevresim takımı geldi. %100 pamuk. Oradan aldım canım. Bizimkiler de 120x60 ya da 70. Belki kalmıştır yakınındaki Bim'lere bakabilirsin. Bir de sanırım bu perşembe a101'e de geliyor.

Yapmayınnn demeyinnn
Onu da yaşadım desem Bir turlu takım yapılmıyor her yer her yerde çok komikti

Hadi canım yaa bu ikidir gittiğinde yüksek çıkıyor heyecan panik mı yapıyorsun ki.Normalde güzel cikiyor gidince yüksek farkında olmadan panik korku sarıyor galiba.Suyu çok mu az.
Kilosu çok mu geri.

Kızlar nefes için ya şafi çekiyoruz. Katılmak isteyen olursa

Aldım canım avent aldim. Şu gece karanlıkta parlayanlardan

Yaaa maşallah kurban olurum banyoda mı yapıyor paşam büyümüşde göz muayenesi de iyiymiş çok şükür

Alparslan
Oyyy ismini severim kuzumun sağlıkla gelsin yavrularımız yaa hemşireleri yıkamış yıkıyorlar ilk anlarına şahit olamadım sağlıklı olsun da

Aminnnn canim amiinnnnnn

Tüm dualarım sizinle sağlıkla olsun inşallah

Modum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bize
Canimmm sakın stres yapma bebekler hissediyor sen korkma olacağı varsa olcak zaten haftan kötü değil bizi düşün lütfen sakın kal ve güzelliğe odaklan

Kuzum dualarım seeninle inşallah sag salim alacaksın kucağına stres yapma şükür haftası ilerde benim dr 30 u geç sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle diyo en kötü kuvezde bikac gün kalır benim yiyenim 36da doğdu 1500 gramdi kiyafetleriyle birlikte
10 gun kuvezde kaldı taburcu edildi şükür şimdi çok sağlıklı cingibi cadı bi cimcime olduonlar çok güçlü annesi stres yapma en büyük düşmanımız stres sağ salim zamanında gelsinler insallah hepsi

Canimmm sakın stres yapma bebekler hissediyor sen korkma olacağı varsa olcak zaten haftan kötü değil bizi düşün lütfen sakın kal ve güzelliğe odaklan
Senin yazmani güzel haberler paylaşmani 4 göz le bekliyorum en büyük mucize senin minik savaşçınrabbim güçkuvvet versin sag salim kucağına da al inşallah canım benim inşallah taburcu haberini de alcaz inanıyorum rabbim kimseye evlat acısını göstermesin inşallah en kısa zaman da kucağında olsun minik savaşçımiz allahım sabrının mükafatını versin inşallah yazamasam da hep duamdasiniz

Allah razı olsun canim benim Sağlıkla insallahh herşey hamdolsun iyi Sende sağlıkla kavus canimmm

Canım Rabbim yardımcın olsun yatışın olması iyi oldu paşamız sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…