- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.381
Evet bende takımları karistiririm kesin kafama göre giyrixem cocumuYapmayınnn demeyinnn
Demin fark ettim eldivenin teki yok
İnşallah beyazların içinde çıkar
Ya bide takımlar da eşime dedim ben bunların hangisi hangisinin altıydı karıştırmam inşallah
Tabi bizimde beşikler bu hafta gelecek. Onlarında yıkamaları var tabi. Birde onlara nevresim takımı almam lazım. Nerden bulucam bilmiyorum hiç. Bizim beşikler 120 * 70 boyutunda.Desene tum evler almış başını gidiyor. Bizim beşikler de geldi. Ben de bugün besiklerin nevresim, korumalık falan malzemelerini yıkıyorum. Bayramdan önceki hafta da hastane çantamı hazırlar bırakırım.
Hayırlı akşamlar canım. Hiç stres yapma kontrol altındasın. Takip edilsin çok daha iyi. İçini ferah tut haftan erken değil o kadar. Allah yardımcın olsun.Kızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Eldiven ve çorapları ona koy canım mantıklı kaybolma ihtimali olmazEvet bende takımları karistiririm kesin kafama göre giyrixem cocumu
İste çamaşır filesi ondan aldım kuzum ha ise yaricakmi bilmiorummakinada kaybolsun en azından
Geçmiş olsun canım kontrol altında olman iyi en azından olumlu düşün haftan da iyi hem kalbini ferah tut en hayırlı ve sağlıklı vakitte gelsinlerKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Hangisi hangisinindi diye zaten bi karışıyorsun merak etmeYapmayınnn demeyinnn
Ya bide takımlar da eşime dedim ben bunların hangisi hangisinin altıydı karıştırmam inşallah
Ya geçen hafta falandı Bim'e bebek nevresim takımı geldi. %100 pamuk. Oradan aldım canım. Bizimkiler de 120x60 ya da 70. Belki kalmıştır yakınındaki Bim'lere bakabilirsin. Bir de sanırım bu perşembe a101'e de geliyor.Tabi bizimde beşikler bu hafta gelecek. Onlarında yıkamaları var tabi. Birde onlara nevresim takımı almam lazım. Nerden bulucam bilmiyorum hiç. Bizim beşikler 120 * 70 boyutunda.
Onu da yaşadım desemYapmayınnn demeyinnn
Hadi canım yaa bu ikidir gittiğinde yüksek çıkıyor heyecan panik mı yapıyorsun ki.Normalde güzel cikiyor gidince yüksek farkında olmadan panik korku sarıyor galiba.Suyu çok mu az.Kızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Aldım canım avent aldim. Şu gece karanlıkta parlayanlardan
Oyyy ismini severim kuzumun sağlıkla gelsin yavrularımız yaa hemşireleri yıkamış yıkıyorlarYaaa maşallah kurban olurumbanyoda mı yapıyor paşam büyümüşde göz muayenesi de iyiymiş çok şükür
Alparslan
Aminnnn canim amiinnnnnnOna bende emin olamadım canım ya kimisi çok övüyor çok işime yaradı diyor kimi de gereksiz buluyor. Bakalım ihtiyaç olursa alırım galiba
Oy maşallah paşama yahemşirelerden de Allah razı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyümeye devam etsin kuzucum yıkamak iyi gelecektir ona çabucak büyüsün de gelsin annesinin kollarına. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun balım
Tüm dualarım sizinle sağlıkla olsun inşallahKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Canimmm sakın stres yapma bebekler hissediyor sen korkma olacağı varsa olcak zaten haftan kötü değil bizi düşün lütfen sakın kal ve güzelliğe odaklanModum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bize
Kuzum dualarım seeninle inşallah sag salim alacaksın kucağınaKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Senin yazmani güzel haberler paylaşmani 4 göz le bekliyorum en büyük mucize senin minik savaşçınCanimmm sakın stres yapma bebekler hissediyor sen korkma olacağı varsa olcak zaten haftan kötü değil bizi düşün lütfen sakın kal ve güzelliğe odaklan
Allah razı olsun canim benimSenin yazmani güzel haberler paylaşmani 4 göz le bekliyorum en büyük mucize senin minik savaşçınrabbim güçkuvvet versin sag salim kucağına da al inşallah canım benim inşallah taburcu haberini de alcaz inanıyorum rabbim kimseye evlat acısını göstermesin inşallah en kısa zaman da kucağında olsun minik savaşçımiz allahım sabrının mükafatını versin inşallah yazamasam da hep duamdasiniz
Canım bu aralar işlerim yoğun arada girip üstten bakıyorum izni ayrılacağım son işlerimi toparlıyorum sen nasılsın iyi misinSun Raha canim nerelerdesin sesin çıkmıyor iyimisin
Canım Rabbim yardımcın olsun yatışın olması iyi oldu paşamız sağlıkla gelsin inşallahKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Aman çok şükür iyi olda gönüller bir olsun canım Çok şükür bizde iyiyiz ❤Canım bu aralar işlerim yoğun arada girip üstten bakıyorum izni ayrılacağım son işlerimi toparlıyorum sen nasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?