- 16 Nisan 2021
- 3.205
- 5.976
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.141
Yok kuzum örtü bende almicam o takımlar felan boşuna dedim minderi ni Alcan mi ayrı satiolar ya dedim acaba gereklimi sert mi oluo die dedim sorayım size muslin var bı sürü orterizGecelik bende almadım henüz ama bi arkadaşımından ödünç almayı düşünüyorum normalde çok sevmem tek o gün içinde boşuna masraf etmeyim dedim
Valla PTT kargo ne zaman getirirse hala ses yok
Ben xl aldım canım zaten bu modelde en büyük xl vardı. Olur diye düşünüyorum. Pijamalar biraz daha rahat oluyor ya çok sıkmaz alt kısmı
Puset örtüsü almadım kuzum ya bir sürü müslin var onu kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım
Anaa totoya mı yapıştırılıyormış kız o. Göbeğe sanıyordum benHoşbulduk bitanem balım m,
Evet çok şükür bulduk yapıştırdık totoma 4 taneymiş pzt kontrol dedi
İnşallaah Rabbim kolaylaştırsın
Açıkcası ben tekrar kalınlaşırken mı pek ihtimal vermiyorum e2 de düşmüştü çünkü e Bi de adetin 25. Günü olcak pazartesi
E yeni adet dönemi geldi bile nasıl olur bilmiyorum
Benim aldığım puseti içinde minderi vardı kuzum ama olmazsa da battaniyeyi katlayıp koyarız.Yok kuzum örtü bende almicam o takımlar felan boşuna dedim minderi ni Alcan mi ayrı satiolar ya dedim acaba gereklimi sert mi oluo die dedim sorayım size muslin var bı sürü orteriz
Evet kuzum öle yaparız olmadı yada denk gelirse tek minder alayım ebebkte ki hoşuma gitmedi battaniye lede desteklesek olur dediğin gibiBenim aldığım puseti içinde minderi vardı kuzum ama olmazsa da battaniyeyi katlayıp koyarız.
Sert olmasından ziyade sanırım biraz oturur gibi oluyor ya. O pozisyon da çok kalmasını önermiyorlar yanlış bilmiyorsam. O yüzden alttan battaniye ile falan destekleriz
Aynen canım denk gelirse alırsın ama puseti çok kullanmayız zaten ilk aylardan sonra sığmazlarEvet kuzum öle yaparız olmadı yada denk gelirse tek minder alayım ebebkte ki hoşuma gitmedi battaniye lede desteklesek olur dediğin gibi
Evet kuzum zaten dışarıda çok cikmayixAynen canım denk gelirse alırsın ama puseti çok kullanmayız zaten ilk aylardan sonra sığmazlar
Yok kuzum fırsat bulup alamadm Bi yaAnaa totoya mı yapıştırılıyormış kız o. Göbeğe sanıyordum ben
Dur bakalım kuzum inşallah fayda eder. Umut kesmek yok avokado yiyor musun oda rahim için faydalıydı.
Yok kuzum bugün de gelmedi
Oh ne güzel maşallahSelam kızlar nasılsınız 2 saattir ütü yapıyorum minnağımın ince kalın battaniyelerini zıbınlarını eldivenlerini çoraplarınıda bitirdim çok şükür koyu renk çamaşırlarıda kurur yarında onları utulerimgeriye nevresim takımları ve uyku seti yıkanıp ütülenicek bayağı azalttım dün akşamda yapmıştım ütü sevmekten ütüleyemiyorum ki
Darısı sizlere canlar çok zevkli bunları yapmak bu hafta hep oglusa ayırdım evde iş yapmıyorum
Pazartesiye kadar çantamda hazır olmuş olur yıkama ütüleme yerleştirme de bitmiş olur oglusumda zamanını beklerse doğuma kadar rahat bir bekleme olur benim için pazartesi güzel haberler alırım paşamda büyümüş sağlıklıdır inşallah
Ben kurudukça ütülüyorum birikip zorlamasın diye minnak minnaklar yap yap bitmiyorOhh ne
Oh ne güzel maşallahBen de yıkmayı bitirdim hafta sonu nasipse ütüye başlayacağım
Vala canım cok guzel zamanlar insan o kadar zevkle yapıyor ki gozumun onunden gectı Vala zaman o kadar hızlı gecıyor ki bende evler temizlendi hersey hazır yatakları besık lerı hep serdık artık temızlık olunca kaldı son 12 gunSelam kızlar nasılsınız 2 saattir ütü yapıyorum minnağımın ince kalın battaniyelerini zıbınlarını eldivenlerini çoraplarınıda bitirdim çok şükür koyu renk çamaşırlarıda kurur yarında onları utulerimgeriye nevresim takımları ve uyku seti yıkanıp ütülenicek bayağı azalttım dün akşamda yapmıştım ütü sevmekten ütüleyemiyorum ki
Darısı sizlere canlar çok zevkli bunları yapmak bu hafta hep oglusa ayırdım evde iş yapmıyorum
Pazartesiye kadar çantamda hazır olmuş olur yıkama ütüleme yerleştirme de bitmiş olur oglusumda zamanını beklerse doğuma kadar rahat bir bekleme olur benim için pazartesi güzel haberler alırım paşamda büyümüş sağlıklıdır inşallah
Amin canım inşallah cümlemizeBen kurudukça ütülüyorum birikip zorlamasın diye minnak minnaklar yap yap bitmiyor
Asması ayrı bir zevk ütülemesi ayrısanada kolay gelsin canım sağlıkla giydikleri günleride görürüz inşallah
He ya bizim şansımıza gelmedi bir türlü. Yalnız fiyatlar da uçukkKızlar bu arada a101 haftaya bebek urunlerını getiriyor sonunda kac aydır getirmedi eksiklerimiz bitti ama yinede almak isteyenler ıcın atayım dedim
Aminn canım pazartesi güzel haberler ile gelSelam kızlar nasılsınız 2 saattir ütü yapıyorum minnağımın ince kalın battaniyelerini zıbınlarını eldivenlerini çoraplarınıda bitirdim çok şükür koyu renk çamaşırlarıda kurur yarında onları utulerimgeriye nevresim takımları ve uyku seti yıkanıp ütülenicek bayağı azalttım dün akşamda yapmıştım ütü sevmekten ütüleyemiyorum ki
Anladım balım ilaçların düzenine devam et istersen. Pazartesiye kadar bakarsın ondan sonra tutarsınYok kuzum fırsat bulup alamadm Bi ya
Aynen bitanem kasık bacak kalça diye okudum ben de
Ama Dr kalçada demiş
Bugün oruç tuttum ilaç veriyormuş vücuda ama napim Allah görüyor artık boşuna geçirmek istemiyorum
ilaçlar akşam kullanıyorum kuzum gündüz kullancağım yok artıkAnladım balım ilaçların düzenine devam et istersen. Pazartesiye kadar bakarsın ondan sonra tutarsın
canım merhaba glukofen mu kullandığın ilaç? Benimde şekerim yüksek insülin direncim var ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim.Vala canım hıc dikkat etmedim ama soyle bısey var ben tup bebege basladıgım anda benim tup bebek doktorum normal yollarla hamile kalıp dusuk yaptığım için gizli şekerden suphelenmişti o zaman da yoldan falan geliyorum diye tahlil yapmadan seker ilacına baslattı beni hamilelik boyuncada hala kullanıyorum hatta seker yuklemesı de yapmadılar demıstım size o kullandığım ılac zayıflatıyormus gecen biri dedi sen o yuzden kilo almıyorsun diye belki ondan olmuş olabilir canım bende yeni oğrendım
Vala bana da oyle geldı eskiden 20 lira olan seyler sımdı ne kadar olmusHe ya bizim şansımıza gelmedi bir türlü. Yalnız fiyatlar da uçukk
Glıfor olması lazım canim suan bakamadım tam adına ama oyle kaldı aklımda bana ankarada doktor kullan dedı hıc bıraktırmadı sureklı sordum burdakı doktorum devam dedı bı ara endokrine gittim onlar bı sasırdı hamilede kullanım gozlenmemıstır falan demıslerdi tıp fakultesınde ilacı yazmamıstı bana hep ozel aldım sonra cok pahalı degıldı zaten hala da ıcıyorumcanım merhaba glukofen mu kullandığın ilaç? Benimde şekerim yüksek insülin direncim var ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?