• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gucci Rush???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar aranızda gucci rush kullanan varmı? ben uzun süredir onu kullanıyorum ama insan kendisinde nasıl duruyo bilmiyo.Kullandıysanız beğendinizmi yada etrafın tepkisi ne oldu=)

benimde favorimdir gucci rush................

Eskiden çok severdim artik zevklerim mi değişti ne oldu bayiyor sanki biraz.

ben de gucci rush kullanıyorum abim bana yurtdışından getirmişti. her parfüm kokusunu sevmem, hatta çok seçiciyimdir. ama bu koku hoşuma gitti, bence ağır bir havası var. ağır derken klasik değil kadınsı bir koku bence. erkek arkadaşım da bayılıyor, gerçi o ben ne sürsem bayılıyor kaydirigubbakcemile3

eskiden ilk çıktığı zamanlarda beğenirdim.
sonra öyle bir hale geldi ki herkes gucci rush kokuyordu. hele kızılayda tüm işportacılar gucci rush doluydu (2. tommy girl vakası :lepi:)
o zamandan beri hiç sevmiyorum.
biraz da ağır gibi

classic tek kelime ile iğrenç tabiki zevk meselesi bişey diyemiycem
modası geçti artık herkeste bi ara buram buram kokuyodu
çok ağır bi parfüm

kirmizi olanini kullaniyorum herkes ismini soruyor cok dikkat cekiyor bir ortama girince herkes soruyor parfumun ismi ne diye gercekten guzel.

katılıyorum bencede classic adı üstünde çok classicleşti ve hiç hoş kokmuyo..ama rush iki gerçkten mükemmel

kızlar aranızda gucci rush kullanan varmı? ben uzun süredir onu kullanıyorum ama insan kendisinde nasıl duruyo bilmiyo.Kullandıysanız beğendinizmi yada etrafın tepkisi ne oldu=)

bence süper koku...tek yani...öyle o kokuya bu kokuya benzemiyo...çok karekteristik...

gucchi rush parfümü nedense sevemedim ben cok agır kokuyo arap parfümleri gibi ...birde kızılay dagıtmıs gibi herkeste rush var...

ben bayılıyorummmm o kokuya ama genelde herkes çok ağır buluyor

gucchi rush parfümü nedense sevemedim ben cok agır kokuyo arap parfümleri gibi ...birde kızılay dagıtmıs gibi herkeste rush var...

bende tam kızılay dağıtmıi gibi herksde var yazıcaktım, arkadaşım yazmış.
Herkes bu kokuyu sürüyor, zaten sevmezdim, hamileyken bir arkadaşım sıkmış, arabaya bindi, aayyyyy ölüyorum sandım. o GÜNDEN beri kokusu burnuma gelince midem bulanıyor.
Kızlar kullananlar kusura bakmasın ama bence artık değişik seçimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz zira kullanmayan kimse beğenmiyor bu kokuyu.

gucci rush bnm migrenimi azdıran bi koku yaa =S annem de kullanıodu dayanamadım mafoldum die kullanmıo artık..

guci rush bende ardaa kullanıyorum daha çok kışın giden bir koku canım...yazın ağır olur ben sıcakta çiçek kokuları tercih ediyorum ama ikisidemi varmışonu bilmem...

Bazi parfumler her mevsim kulanilamaz guci rush da oyle her mevsim kulanilamayan parfumlerden, beyaz tende ve kiz mevsiminde mukemmel bir parfum bence ..

bende kış mevsiminde yıllardır rush kullanıyorum erkek arkadaşımında beğendiği bir koku. zaten dünyanın en seksi parfümü seçilmiş=) biraz ağır ama etkili bir parfüm

Back