• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gucci Rush???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yıllardr kullandığım parfüm .. çok hoşuma gidiyor... bazı insanlara ağır geliyor.. fakat etkileyici bir kokusu var ...tavsiye ederim...

BVL_jasminNoir.jpg
Bende gucci rush kullandim kokusundanda memnundum hatta ne hikmetse erkekler bayiliyor bu kokuya ama ben simdi bulgari jasmin noir kullaniyorum tavsiye ederim kislik bir koku bence ama mükemmel ve kalici.

kızlar hafif olanı gucci 2 mi birde elinde olupta satmak isteyen olursa özelden görüşelimopuyorumnanaktan

ben kullanıyorum ünversite yıllarında beri çok beğendiğim bi parfüm süper bi koku bence...

BVL_jasminNoir.jpg
Bende gucci rush kullandim kokusundanda memnundum hatta ne hikmetse erkekler bayiliyor bu kokuya ama ben simdi bulgari jasmin noir kullaniyorum tavsiye ederim kislik bir koku bence ama mükemmel ve kalici.

şişesi bile süper valla kokusuda süperdir eminim:))

elimde var gucci rush kırmızı ambalaj,jelatininde duruyo.75 ml..netten demin baktım 228 tl..ben 170 tl ye satabilrim isteyen olursa..özaleden mesajlaşalım

ben hayatımda o kadar iğrenç bi parfüm koklamadım ya çok ağır.resmen baş ağrısı ve mide bulantısı yapıo ben de:bbo:

ben guccı rush açık parfum kullanıyorum ılk aldıgımda begenerek aldım ama şimdi çok sıkıldım bitmek bilmedi 100cc lıkti. ama şunu diyebilirimki ilk kez bi parfumumu bukadar erkek sordu!!!!

rush hayatımın parfümüdür.. üniversteden beri yıllarca kullandım..bu arlar beni çok baydığından bırakmmış olsamda dönüşüm yine ona olacak biliyorum :D:teytey:

sen hangisini kullaNIYORSUN BACIM birincisini mi ikincisinimi

bende kullanıyorum.. gerçekten cok beğenerek kullanıyorum kokusuda baya kalıcı

klasik ya çok klasik artıkk gucci bende kullandım kendinizi mutlu edecek kokular seçin daha çok siz hoşlanın kullandıgınız parfumden:D:D:D

Guccı Rush bana göre bir koku değil ancak tanıdğım biri var ki ben onu Guccı siz düşünemem onunla bütünleşmiş ve o kişide gerçekten güzel duruyor...

arkadaşım gucci rush 2 yi tawsiye ederim süpperdir kendisi...

gucci rush çok ağır bencee ama rush 2 süper favorimdirr değişmemmmmhiç bi parfumeee!!guclubacismile

gucci rush ı bilmem ama rush 2 yi denedim hoş hafif bi parfüm. parfümeride hafif fresh bi parfüm düşünüyorum dedim görevli,rush 2 yi denediniz mi dedi. gayet hafif bi parfüm ve kokusu da çok hoş ve kalıcı.

Back