İtatlım keşke eskişehirde olsaydın mükemmel bir doktor tanıyorum benim annemde oldu ameliyat şimdi çok çok iyi dikkat ettiği takdirde tabi
Sana biyopsi yapıldı mı?Öncelikle merhabalar ben eskişehirdeyim doktor banada ameliyat dedi mümkünse hangi hastane ve doktorun adını bana söylermisiniz alanında iyi bir doktor arıyorum şimdiden teşekkür edrim
Banada ameliyat dedi doktor bende çok korkuyorum ameliyat sonrası açıyormu ne oluyor merak ediyorummerhaba,
nasıl geçti ameliyatınız? şimdi nasılsınız? ne kadar sürdü ameliyat ..
çok çok geçmiş olsun.
sen eskde hangi hst ve dr ye gidiyorsun?Öncelikle merhabalar ben eskişehirdeyim doktor banada ameliyat dedi mümkünse hangi hastane ve doktorun adını bana söylermisiniz alanında iyi bir doktor arıyorum şimdiden teşekkür edrim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...d-tsh-hasimato-nodul-hakkinda-her-sey.899292/Banada ameliyat dedi doktor bende çok korkuyorum ameliyat sonrası açıyormu ne oluyor merak ediyorum
Canm yunusemre hastanesi kani kilic bizim guvendigimiz bir doktor bir gorun istersenÖncelikle merhabalar ben eskişehirdeyim doktor banada ameliyat dedi mümkünse hangi hastane ve doktorun adını bana söylermisiniz alanında iyi bir doktor arıyorum şimdiden teşekkür edrim
Çok teşekkür ederim gidicem en kısa zamandaCanm yunusemre hastanesi kani kilic bizim guvendigimiz bir doktor bir gorun istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?