• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guatr ile ilgili önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi arf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
819
6
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,bana yardımcı olmanızı istiyorum..Annemde guatr çıktı 2 adet ve doktor ameliyat demiş hatta hemen yarın olacaksın diye uyarmış ancak ben epey araştırma yaptım internette ameliyatla ilgili ben istanbulda yaşıyorum buraya gelicek ama riskli taraflarıda var diye okudum burda bu operasyonu geçiren varsa bilgilendirebilrimi ve doktor adı verebilirmi çünkü bu ameliyatı geçiren insanlardan doktor ismi almak daha mantıklı geliyor çünkü yaşanmışlık var..Lütfen yardımcı olun...

Merhaba arkadaşlar,bana yardımcı olmanızı istiyorum..Annemde guatr çıktı 2 adet ve doktor ameliyat demiş hatta hemen yarın olacaksın diye uyarmış ancak ben epey araştırma yaptım internette ameliyatla ilgili ben istanbulda yaşıyorum buraya gelicek ama riskli taraflarıda var diye okudum burda bu operasyonu geçiren varsa bilgilendirebilrimi ve doktor adı verebilirmi çünkü bu ameliyatı geçiren insanlardan doktor ismi almak daha mantıklı geliyor çünkü yaşanmışlık var..Lütfen yardımcı olun...

canım çok ğeçmiş olsun benim annem de oldu ameliyat şimdi ğeyet iyi hemde ssk da oldu lkonya da

şuan bendede var guatır ameliyat dediler ama korkuyorum annem çok rahat şu an ve risk li bir ameliyat geçirdi çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:40:

tatlım keşke eskişehirde olsaydın mükemmel bir doktor tanıyorum benim annemde oldu ameliyat şimdi çok çok iyi dikkat ettiği takdirde tabi

Öncelikle merhabalar ben eskişehirdeyim doktor banada ameliyat dedi mümkünse hangi hastane ve doktorun adını bana söylermisiniz alanında iyi bir doktor arıyorum şimdiden teşekkür edrim

Öncelikle merhabalar ben eskişehirdeyim doktor banada ameliyat dedi mümkünse hangi hastane ve doktorun adını bana söylermisiniz alanında iyi bir doktor arıyorum şimdiden teşekkür edrim
Sana biyopsi yapıldı mı?
Yani hangi durumdan dolayı ameliyat dedi?

Evet biyopsi yapıldı 3oldu yaptıralım henüz sonuçları çıkmadı bekliyorum doktor sonuçlara göre değerlendirerek ama sınırda olduğunu nodülümün enbüyüğünün 3.6 olduğunu söyledi bunun ilaçla küçülmesinin mümkün olmadığını söyledi ameliyat deyince bi korku bi tedirginlik başladı bende :)

sen eskde hangi hst ve dr ye gidiyorsun?

Canm yunusemre hastanesi kani kilic bizim guvendigimiz bir doktor bir gorun istersen

Back