Guatr için euthyrox 25 MG kullananlar yardım acil !!

Seronya14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
192
67
48
Guatr icin euthyrox 25 mg verdı doktorum tam sınırdasın sorun yok dedı üç ay bi kullan belki kurur dedı kurumassada Ömür boyu bu hapı kullanıcakmısım arkadaşlar benım sorum nekadar zamanda bu ılaç etkısını gosterır..nefes alamıyorum tekrar gıdıcem doktora yoksa ama bılmek ıstedım normalmi suan bu durum..

Ortalama 2-3 hafta içinde tesirini gösterir ,sabah aç karninıza içeceksiniz kahvaltıdan yarım saat önce , yoksa faydası olmaz inşallah kalıcı olmaz strezden uzak durun

Ne kuruyacakmış pardon?

Ablam kullanıyor ama kuruyan bişey yok, hormonları dengelemek için ömür boyu kullanılacak bir ilaç diye biliyorum.

Kuruyacak olan nedir ben yıllardır kullanıyorum benim ki lev.olan ömür boyu kullanılır bu haplar ki çevremde de akrabalarımda da var kullananlar onlarda ömür boyu kullanıyorlar.

Heyyyoooo
O kişi benim.
15 gün sonra etkisini gösterir.
İlk gün aldığınız ilaç 10 15 gün sonra vücuda uyum sağlıyor, hormonları dengeliyor.

ne kuruması ya öle bişi yok..tsh ın normal seviyelerde tutmak için o ilaç muhtemelen hipotroid hastasısın senin yapmak gereken 6 ayda bir kan verip kontrole gitmek ve rahat olmak..

Ne kuruyacakmış pardon?

Ablam kullanıyor ama kuruyan bişey yok, hormonları dengelemek için ömür boyu kullanılacak bir ilaç diye biliyorum.
Sanırım tiroit bezi iltihaplandığı için tsh ı yüksek çıkmış kalıcıda olabilir geçicide onun için doktor bakalım demiştir. Kuruma olayı o sanırım.

Seronya14 bir ayda dengeler hormonları tam olarak. Başlangıç dozu 25 mg zaten başta çarpıntı baş dönmesi yapabilir iki güne geçer. Kullandığın ilaç yapay tirot hormonu. Vücudunun üretemediği hormonu alıyorsun o sayede. Bir zararı yok. Geçmiş olsun. Panikleyeceğin bir durum yok yani.

hamile kalmadan önce benim de tam sınırda çıkmıştı dr bebek istiosan düşürelim bu değeri deyip vermişti ilacı.
bi ay kullandım sonra düştü değerim normal çıktı hep.

Teşekkür ederim cok Sağolun:)
Ne kuruyacakmış pardon?

benımde yenı basıma geldıgı ıcın fazla bilgım yok o yuzden buraya yazdım..Internet'ten okuduğum ve bıraz araştırdığım kadar bılıyorum Tiroid bezlerı ıltahap olduğunda ilaç tedavısınde kuruyabılıyormus sanırım doktorum bunu dedı teşekkür ederım bılgı ıcın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…