Merhaba bende guatr ameliyatı oldum kendini prof ve cerrah zanneden 2 doktor tarafından ve tam bir yıldır eskisinden kötü bir sağlığım oldu tabi kendileri bunun geçici olduğu üzerinde ısrar etselerde durum ortada kalıcı ses felci ve yükselmeyen kalsiyum değerleri çalışan biriyim ve oldukça zorlanıyorum nefes ses efor harcayamama artık bittiğimi hissediyorum hala kabul etmemeleri delirtiyor beni dava açmayı düşünüyorum ama zaman kaybım çok bir yıl geçti zaten maddi manevi bitmiş bir haldeyim ne bide dava için harcıyacak ne gücüm ne param var.insan sağlığı bu kadar ayağamı düştü annem 12 yıl önce rahim kanseri ameliyatı oldu hepsi bir ay içinde bitti, şu an benden sağlıklı maşallahı var..siz ne yaptınız sesiniz açıldımı benim moral berbat halde her günüm ağlamak la geçiyor..
Ben 2010 1 mart tarıhınde tamamını aldırdım, sesim başlarda kısıktı ve dr um zamanla 6 ay yada 1 yıl içerisinde düzeleceğini söyledi tabi ses kısıklığımın yanı sıra yemek yerken zorlanma su içerken genzime kaçması,kötü kötü şiddetli öksürük (böğürme derecesinde) ayrıca astımımda var ve daha da şiddetlendi operasyon sonrasında , tabi başta dr umu dınleyıp bekledım ama şikayetlerimi de belirttim ve dr um boğazındaki agrı ve dıger sıkayetler benım uzmanlık alanıma gırmıyor deyip kbb ye gıtmemı onerdı oyle yaptım ve kbb dr u zannediyorum mayıs ayında gıtmıstım '' 6 ayı doldurmayı bekleyelım ama cok da umıtlendırmek ıstemıyorum kalıcı gıbı gorunuyor'' dedi...kendı dr uma soyledım yok canım kalıcı degıl gayet guzel sesın deyıp dudu...tam 1 yıl odoldu ve sesımın duzelmemesının benı cok rahatsız ettıgını soyledım hmm 1 yıl doldu mu hmm kalacak o zaman boyle yapacak bısı yok demez mı ben şok...
15 gun sonrasında bır prof buldum ve muayene oldum bu arada yaptıgım arastırmalarda ses felcı olabılecegımı okudum , nıtekım de oyleymıs sol ses telım felc endoskopıyle de onaylamıs olduk, şu gunlerde dava acma aşamasındayım eger hastane tedavımın masraflarını karşılamaz ise , bunun bır tedavısı var ılkı ses terapisi ancak ses terapisi ses kısıklıgında oldugu kadar ses teli felcinde başarılı olamıyor ıkıncısı de enjeksıyon yontemıyle ses telıne basen yada göbekten alınan yagın takvıye edılmesı...masrafları karsılayacak gıbıler cunku once hastane sahıbını arayıp durumu anlattım, hayatımın alt ust oluşunu, ve dava acmayı dusundugumu bu konuda ne yapabıleceklerını merak ettıgımı soyledım , gayet ılımlı yaklaştılar ve bu hafta beklıyorlar...Bu gıbı davalar varmıs tazmınat davası vs...ızmırde bır kız bu yuzden 101 mılyarlık bır dava acmıs ve eskısehırde aynı nedenden bır bey dava acmıs 2008 de amelıyat olmasına ragmen dava 2011 mart ayında acılmıs, sende ne paracıymıssın dıyebılırsınız ki öyle degıl tamamen eskı sesıme kavusmayı ve rahat rahat ıletısım kurabılmeyı ıstıyorum...hatasını telafı etmelı dr...çok gecıkmeden sız de bu konunun uzerıne dusun cunku 1 yıl doldugunda dava hakkınızı kaybetme gıbı bır durumunuz var bır avukatla gorustum boyle bırseyden bahsettı ...düzelecek dıye beklemek tamamen sacmalık...ve cok ertelenmemesi gereken ılerıde baska saglık sorunları dogurabılecek bır konu bu ...
Sağlıkla...:)