Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam min ben guatır amelayatı oldum 3yıl oldu benimki hipo tiroide bağlı nodüllü guatır çokta büyüktüler ben hiç ses kısıklığı yaşamadım yaşayanları duydum doktoruma sordum nodüller çıkarılırken ses sinirlerine bazen dkunuluyomuş geçiçi oluyo bu tür durumlar dedi benim boğazım iyileşmesi 1yılı buldu halen tedavi görüyorum minik bir ilacım var ömür boyu kullanacakmışım kontrollerm devam ediyo ameliyattan sonra hormonlarını kontrol ettirmeye devam et geçmiş olsun selamlar.
guatr ameliyatı oldum 1,5 ay oldu sesim kısıldı benim durumda olup açılan varmı yazsın lütfen cok üzülüyorum
Merhaba Min Eşimde izmirde bir hastanede 20.04.2011 tarihinde guatr ameliyatı oldu.Güle oynaya ameliyata gitti ama sesi kısıldı 35 gün geçti hala sesi kısık öksürüğü bir garip çok sık yoruluyor nefes almakta zorlanıyor artık morali çok kötü.min sizde izmirde oturyorsunuz galiba böyle problemler yaşamışmıydınız çok teşekkürler
canım benim kayın validem bundan 20 yıl önce guatır ameliyatı olmuş hemde küçük bir ilçe hastanesinde onunda ameliyattan sonra sesi hiç çıkmamıştamamen gitmiş 1hafta yazarak anlatmış derdini tatlıbişeyler yemeye başlayınca yavaş yavaş sesi açılmış ses siniri kesilmiş şimdi normal konuşuyo senin ses sinirlerin kesilse idi doktorun sana bigi verirdi endişelenme ben ameliyat olalı3yıl oldu hala soğuklarda kesilen yer ağrıyo faranjit ameliyattan sonra bende oldum boğazım hava hortumlarından tahriş olmuş sesin faranjitten dolayıda kısık çıkar zamanla iyileşirsin selamlar.
Ben de 20 gün evvel ameliyat oldum,ilk 10 gün sesim kısıktı,şimdi düzeldi,ama hala boynum ensem ağrıyor...
benim 3 hafta oldu ameliyat olalı sesim kısık ve boğuk çıkıyor .......yutkunma zorluğum geçti ama gıcık şeklinde öksürük oluyor fena halde düzelmezse diye bende korkmaya başladım süresi ne kadar ameliyattan sonra.....
Merhaba Min Eşimde izmirde bir hastanede 20.04.2011 tarihinde guatr ameliyatı oldu.Güle oynaya ameliyata gitti ama sesi kısıldı 35 gün geçti hala sesi kısık öksürüğü bir garip çok sık yoruluyor nefes almakta zorlanıyor artık morali çok kötü.min sizde izmirde oturyorsunuz galiba böyle problemler yaşamışmıydınız çok teşekkürler
mrb arkadaşlar bende sağ troidde 12*10 mm lik bir nodul cıktı doktor troid bezin normal çalışıyor ama bu nodülün biyopsisi yapılması gerekiyor dedi.çok korkuyorum ii huylu cıkarsa sorun yok hayatın boyunca kalır ama kötü çıkarsa ameliyat ded,i .merak etme troid kanseri diğer kanserler gibi aşka yerlere sıçramaz dedi.vsvs moralim bozukldu..
ben öğretmenim bu ameliyat sonrası ses kısıklığı oluyor mu
tiroid ameliyatından korkmayın ben daha yeni oldum çokda güsel geçti ses kısıklığım olmadı cerrahı iyi araştırmanızı tavsiye ederim sadece...