Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nodüllerim vardı ,3 yıl geciktirdim keşke hiç olmasaydım işime gidemiyorum bunalıma girdim hayatım boyunca böle kalırsam ben bittim.ameliyatı cerrahpaşada oldum cok güvenmiştim onlara!min senin yazıların sayesinde biraz moralim düzeliyor sesim kısıldı tek taraflı ses teli felci geçirmişim sesim cok kötü
arkadaşlar hiç guatr ameliyatı olan var mı?benim 1 ay oldu ve sesim hala normal çıkmıyor kısıklık ve ağrı var.doktor normal diyor ama artık işkillenmeye ve korkmaya başladım düzelmemesinden korkuyorum.içinizde ameliyat olan var mı?
nodüllerim vardı ,3 yıl geciktirdim keşke hiç olmasaydım işime gidemiyorum bunalıma girdim hayatım boyunca böle kalırsam ben bittim.ameliyatı cerrahpaşada oldum cok güvenmiştim onlara!
nodüllerim vardı ,3 yıl geciktirdim keşke hiç olmasaydım işime gidemiyorum bunalıma girdim hayatım boyunca böle kalırsam ben bittim.ameliyatı cerrahpaşada oldum cok güvenmiştim onlara!
merhaba arkadaşlar..lütfen sizlerden ses kısıklığı hakkında bilgi alabirmiyim.bu kısıklık ne kadar sürede geçti?ses kısıklığınız sebebi ses teli zayıflıgından mı oldu?
slm.geçmşiş olsun..benimde aanem 2 sene önce aynı ameliyattan oldu.ameliyattan sonra doktor ses tellerine zrar verdim biraz 1 senede anca düzelir dedi.ama Allahçıma çok şükür annemin sesi 3 ayda düzeldi.eskisi gibi oldu..
Benim eşim ameliyat olalı yaklaşık 3,5 ay oldu.maalesef ses kısıklığı devam ediyor.umutla sesinin gelmesini bekliyor.biraz kilo aldı.hormon ilacı kullanıyor.merdiven çıkarken ve yolda yürürken zorlanıyor.
Inşallah sesi gelir çünkü morali bozuk.tekrar geçmiş olsun bende sesi kısılanlardan cevap bekliyorum lütfen ses kısıklığı yaşayanlar cevap yazsın.