Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGuatır hastasi olup hamile kalan varmi ?
17 yasindan beri guatirim var ilac kullaniyorum surekli kotu cins degil sanirim bi ara hasimasu die bi sey daha cikti cok bilgiye sahip degilim ama doktorlar guatirimin engel olmadigini soledi yinede korluyorum engel die okudum her yerde guatirin 2 yildir olmuyo napcam ben asilama bile tutmadi guatiri olup hamile olan varmi ben hafta ici 100 luk hafta sonu 150 lik ilac iciyorum.
2 sene önce hipertiroiden ameliyat oldum tiroit bezim guatr nodüller alındı temizlendi..
Şimdi hipotiroidiyim..200luk ilaç kullanıyorum..asilama yöntemiyle hamile kaldım(başka nedenden dolayı çocuğumuz olmuyodu)..yani tabi ki olur stres yapma kendine hic
Belirtmek istedim burayi bebek dusunmeyipte tsh skntisi yasayan birisi de belki okuyabilir diye ben bekarken bi defasnda 9 kusur cikmasina ragmen adet duzenslgi diye gittigm kadin dogum doktoru beni uyarmamis hic sonra sonra farkettim bunu mesela deger 5 in altindaysa nornal aralikta gbi sayilir fakat insana acayp sknti veriyor 2.5 3 olmasi en guzeli bebek istegi olsun olmasin .
2 sene önce hipertiroiden ameliyat oldum tiroit bezim guatr nodüller alındı temizlendi..
Şimdi hipotiroidiyim..200luk ilaç kullanıyorum..asilama yöntemiyle hamile kaldım(başka nedenden dolayı çocuğumuz olmuyodu)..yani tabi ki olur stres yapma kendine hic
Belirtmek istedim burayi bebek dusunmeyipte tsh skntisi yasayan birisi de belki okuyabilir diye ben bekarken bi defasnda 9 kusur cikmasina ragmen adet duzenslgi diye gittigm kadin dogum doktoru beni uyarmamis hic sonra sonra farkettim bunu mesela deger 5 in altindaysa nornal aralikta gbi sayilir fakat insana acayp sknti veriyor 2.5 3 olmasi en guzeli bebek istegi olsun olmasin .