- 29 Nisan 2009
- 117
- 122
- 628
Kardeşimle ortak kullanıyoruz 2. kutu bitti. Ciltte bir düzgünlük sağlıyor ama selülitler için çok gözle görünür bir değişiklik yapmadı. Ben bu sitedeki yorumları okumadan artık bir ürün almıyorum daha önce bir sürü ürüne boşa para harcadım ama bu kremi aldığımda henüz burada olumlu olumsuz bir yorum yoktu sadece ürün mantıklı geldiği için almıştık.ılk kullandığımız gün hayalkırıklığı oldu hiç bir değişme yoktu daha sonra hergün 2 cm gitti.Ölçerken gözüme inanamadım tekrar tekrar ölçtüm her seferinde.Yalnız ben 38 bedenim 1-2 kilo fazlam var ve fazlalıklar basen bölgemde, sadece akşam hafif bir şeyler yiyorum birde şekeri kestim o kadar. Yalnız diyetle bir gecede 2 cm incelmez insan o yüzden kremin katkısı olduğu muhakkak.Tabi bünyeye göre değişebilir belki örneğin krem ciltte ısı yanma yapar deniyor kardeşimde yaptı bende hiç öyle bir etkisi olmadı ve 4 kullanımlık dediklerine göre biz sürerken bayağı cimri davranmışız:)) en azından 1 kutuyu iki kişi 1 hafta kullanıyoruz.Yatmadan önce hafif bir masajla sürüyoruz o kadar. Bende 8 cm incelme var ki referansları 5 cm.Umarım yardımcı olabilmişimdir.