Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım....tamam mucize olmasınıda beklemiyodum ama 90 tl verip de 3 kere kullanınca insanın içini acıtıyor..üstelik 30 dk lık masaj yaptırdığım halde yarım beden bile incelmedim....kısacası param boşuna gitti...tercih sizin...ben bir daha almayı düşünmüyorum kesinlikle...aktarda 12 milyona satılan inceltici ve sıkılaştırıcı krem bundan bin kat iyi....
ben bugün aldım adetimin bitmesini beklicem yarın ya da öbür gün kullanmaya başlıcam umarım free_love'un yaşaığı hayal kırıklığını ben de yaşamam :S
kızlar tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım....tamam mucize olmasınıda beklemiyodum ama 90 tl verip de 3 kere kullanınca insanın içini acıtıyor..üstelik 30 dk lık masaj yaptırdığım halde yarım beden bile incelmedim....kısacası param boşuna gitti...tercih sizin...ben bir daha almayı düşünmüyorum kesinlikle...aktarda 12 milyona satılan inceltici ve sıkılaştırıcı krem bundan bin kat iyi....
kızlar ben de bikaç santimlik toplam incelme var gibi 2. kullanımdan sonra ama bu kremden mi yoksa devam ettiğim diyet ve yürüyüşlerden mi tam emin değilim
bu arada dün mehmet müderrisoğluna mail atmıştım aynen kopyalıyorum:
merhaba,
ürünü dün aldım ve gece masajla sürüp yattım. ölçülerimde henüz bir değişme olmadı.
1 aydır diyet yapıyorum yanında günlük yürüyüş yapıyorum toplam 7 kilo verdim. göbek ve basenlerimde hala mevcut olan yağlanma var o yüzden ürününüzü eczacı olduğunuz için güvenerek aldım , daha ilk kez kullandığım için hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama kaç kullanımda gerçekten faydasını görürüm? nasıl kullanırsam daha çok faydasını görürürm . okuduğum kullanıcı yorumlarına göre sanırım herkeste hemen bir etki yaratmıyor bu ürün ya da herkeste işe yaramıyor, gerçekten öyle mi yoksa ürününüzün arkasında tamamen duruyor musunuz ? gerçekten güvenerek aldım umarım güvenim boşa çıkmaz. beni biraz daha bilgilendirirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
cevap
01,05,09
Muhterem hanımefendi,
Ürünümüz Guarana inceltici krem uzun araştırmalardan sonra ortaya çıkan bir üründür. Bu ürün yağ oranı çok olan bölgelerde geçede 1-3 santim incelme yapmakta,ve ciltte gerçek bir sıkılaşma sağlamaktadır. Bu iki özelliğinden biri zaman zaman farklı olabilmekte. Bazı insanlarda bir gecede 1-3 santim incelme sağlarken bazı insanlarda daha düşük oranlarda olabilmektedir. Ancak kullanıma devam edecek olursanız cildinizdeki düzelmeyi, sıkılaşmayı ve dolaysıyla incelmeyide fark edebilirsiniz. Genelde(yaklaşık %95 oranında) bir gecede incelmeyi fark edebilmektedirler, ancak insandan insana fark ettiği için belki bünye farkı sizde bir gecikme yaratmış olabilir. Kullanıma devam edecek olursanız yukardaki etkilerini hissedebileceğinizi umuyorum.
Saygılarımla,
Mehmet Müderrisoğlu
Selam, ben kullandım ilk gün hiç bişey değişmedi ama ertesi günden itibaren 1-2 cm arası incelme oldu şu anda 2 haftalık kullanım sonucunda 4-5 cm incelme var. Tamam dediği gibi anında inceltmiyor olabilir ama zaman içinde kesinlikle işe yarıyor en azından ben de ve kardeşim de işe yaradı.