Gsm operatörünüz nasıl bir yenilik getirse müthiş olurdu?

Lotus

kimse olmadı senin gibi..
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
2.798
22
358
Kullandığınız GSM operatörünüzden neler bekliyorsunuz?
Şunu yapsaydı harika olurdu, hayatım müthiş kolaylaşırdı dediğiniz şeyler nelerdir?

aradığım kişinin nerde olduğunu söylesin... ama beni arayanlara sunmasın bu hizmeti :roflol: kaç paraysa veririz he hee:teytey:

bnde bazı numaralar aradığında onları engelllsem onlara bu tlf kapalı sinyali verrken bn onların ardığını görebilsem

Mesaj sistemini isteğe bağlı yapsalar çok sevinirdim..
Mesaj yazmayı sevmiyorum,bazen mecbur kalıyorum yazmak için..kafamçokkarıştı
Hani isteyen bu sistemi kapatabilse ilk ben yapardım sanırım bunu..naniknanik

fiyatlar düşsün bu sürekli krizde olan ülkeye ancak bu yakışır... birde takip edebilsek mesela eşim diye bakmak istesek cep telefonu sayesinde olduğu cadde sokak apartman çıksa bilsek hadi eşleri geçtik meraklı anneler için çok iyi ben yavrumu nerde olduğunu bilmek isterim

görüşme tarifesini ucuzlatsınlar

bi de arkadaşın dediği gibi istediğimiz numarayı engelleyebilsek, arayıp aramadığını görmesem de olur, yeter ki ulaşılmayım, mesaj çekilemesin

bnde bazı numaralar aradığında onları engelllsem onlara bu tlf kapalı sinyali verrken bn onların ardığını görebilsem

Böyle bir hizmet bazı telefonlarda mevcut istemediğiniz numaraları kara listeye ekliyorsunuz o numaralardan arandınız mı karşınızdaki telefonun kapalı olduğu mesajını alıyor bunun için belki telefona ek bir program yükletmiş olabilir tam bilmiyorum ama aynı iş yerinde çalıştığımız bir arkadaşın telinde vardı bu özellik hatta denemesini bile yapmıştık iş yeri telefonlarından birini yasakladı aradığımızda telefon açık olmasına rağmen kapalı gibi mesaj verdi diğer telefondan aradık paşa paşa çalıyordu tel :)) imkansız bişey değilmiş yani istediğiniz.

Ben bişey isteyecek olsam şu operatör farkı kalksın isterdim.:teytey:

faturalar için taksitlendirme istiyorum -tatlicadiarzu-
şaka bi yana en çok muzdarip oldugum konu gizli numaralardi
onu da engelleme yolunda gerekeni yaptılar artık kafam rahat sengözlerimebaksanab
bi de çağrı süzme olayı istiyorum
mesela bana ulaşmalarını istemedigim kişi yada kişilerin aramaları engellensin
telefomun acik olsun ama onlara kapalıdır mesajı gitsin :dilcikar:
çok şey mi istiyorum turkcellcim ya çok şey mi :lepi:

*ay yazmış zati arkadaş... ama hangi tel bu :1shok:

bi de çağrı süzme olayı istiyorum
mesela bana ulaşmalarını istemedigim kişi yada kişilerin aramaları engellensin
telefomun acik olsun ama onlara kapalıdır mesajı gitsin :dilcikar:
çok şey mi istiyorum turkcellcim ya çok şey mi :lepi:

Var ztn bu...benim bildigim gsm operatörü ile ilgisi yok...
Kullanilan cep telefonlarinda var bu özellik....

Benim bugüne kadar kullandigim telefonlarda hep vardi yani a.s

konuşma tarifeleri daha ucuz olsa keşke
ve evet beni bulmamasını istediğim kişileri işaretlesekte ulaşamasalar:jeyyar:

Son düzenleme:
Aslında telefonun özelliklerinden vazgeçtimde telefona yüklenen bazı prolar var arama engelleme programları böyle bir program yükleseniz telefonunuza oda işinizi görür Handy Blacklist veya istediğiniz numaraları engelleme programı vs gibi kelimeler türeterek araştırın google da kolaylıkla bulursunuz zaten. E tabi bide telefonun program desteklemeside gerekiyor bunu zaten herkes biliyordur.

Benim telefon Samsung D900i
Türkceye cevirdim simdi menüyü...

Ayarlar -> Telefon Ayarlari -> Arama Secenekleri -> Gelen Arama Filtre

sonrada oraya kisinin numarasini Kisi Listesinden secip -> kaydet

her yöne tüm msjlar bedava olsunnn
ve her yöne 5 dakikası 1 knt iyi olurdu

Aveadan birisi arandığında telefonu kapalıysa aranan kişi telefonunu açtığında arayan kişiye aradığınız kişi telefonunu açtı diye bilgi gidiyor.. Bu çok kötü birşey belki ben telefonumu açtığımı kimseye söylemek istemiyorum!!! Önce varolan hatalrı düzeltsinler sonra yenilikleri istemesini biliriz:D

Back