Gslerde derin atlaklar

K

kokoshatun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kokoshatun
kızlar göğüslerimde çatlaklar oluşmuş ama bu çatlaklar o bildiğimiz çatlaklardan değil elimle dokunduğumda hissedebiliyorum uzun uzun göcükler var gibi özellikle aşağa doğru eğildiğmde çok bariz belli oluyor bunlar için en yapmam lazımmm :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi kokoshatun
kızlar lütfen bakıp çıkmayın bilgisi olan paylaşsın...

• Konu Sahibi kokoshatun
günaydın herkese uyanan varsa tabi :))
bu site nasıl bişeymiş.. gece yatmdan önce ve sabah uyanır uyanmaz bi kez bakma gereği duyuyorum. bende çatlaklarlardan muzdarip olanlardanım. Süslü dün bir arkadaşımızın önerisini okudum çatlaklarla ilgili. 3 kaşık kahveyi bir limonla karıştırıp her gün belli bir saatte çatlak olan bölgelerini bu karışımla ovuyorsun sonra yıkıyorsun. bunu iki gün yapıp bir gün dinlenmen gerekirmiş. Ben dün ilk denememi yaptım. göğüste nasıl sonuç verir bilmiyorum ama göğüsümede sürdüm. istersen dene..
Acil şifalar dilerim

• Konu Sahibi kokoshatun
canim bende cok kilo alip vermemden dolayi catlaklarim olustu goguste olmasi cok kotu moral bozucumafoldumben doktor bana catlak kremi verdi birde kakaolu krem suruyorum bazende banyodan sonra bebek yagi baya azaldi catlaklar birde agirlik kaldir(su siseleri) goguslere birebir..:1hug:

• Konu Sahibi kokoshatun
mors doktorun verdiği bu kremin adı nedir. Nalet olası kilo ve getidiği problemler. ne bulsam uygular oldum :)) birde kakaolu kremi aktarcıdan mı aldın ve ne kadar süre nasıl uyguladın bilgilendirirsen sevinirim :)

• Konu Sahibi kokoshatun
canim kremin adi madecassol,kakao kreminide for youdan aldim..

• Konu Sahibi kokoshatun
teşekkür ederim en kısa zamanda temin edicem. umarım işe yarar :KK43:

• Konu Sahibi kokoshatun
teşekkür ederim kızlar o kremi çok duydum çatlaklara diye ama kullanmadım olmassa alaıp kullanayım cnm sürdüğün yağ kıl köklerini beslemesin kıllı kıllı gesmeyelimopuyorumnanaktan

X