KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...
KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...
Kusurs bakmayin da siz zorla kasindiniz eski konularinizi hatirliyorum. Insanlar yapma etme degmez umursama dediler olmadi. Sizin illa bu nlari duymaniz gerekiyordu.KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...
Üzülme canım geçer Nefretim büyüyor erkeklere karşı Kadın olmak çok zor offf
Malesef gururu her zaman atar aşık bir kalp..
Sizinde hatanız sadece bu aslında hatanızda yok ki.
Aşın artık.gurursuz değil ama aşırı derecede takıntılısınız.
Bakın etrafınıza , dünyaya neler neler oluyor,bunları aşın artık
sen konu acinca, uzgun uzgun yazinca, hep korkuyorum o adamla barismaya niyetlisin diye.. cok sevindim boyle dusunmene..KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...
sen konu acinca, uzgun uzgun yazinca, hep korkuyorum o adamla barismaya niyetlisin diye.. cok sevindim boyle dusunmene..