GRURSUZ OLMAK

Ben o hatayi yaptım tekrar geri döndüm ve aldım agzimin payını şimdi terapistlerde care ariyoruz. Insanlara karşı çok iyi niyetliyim tipik akrep burcuyum işte. Şuan kalbim taş oldu taş.

KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..:KK12: ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. :KK12:şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...

bende nişan atmıştım eşim babama yalvardı yakardı (sebep eşim değil ailesiydi) barıştık tabi. ölürüm len ben onun için.

bazen anlamak için gerçeklerin tokat gibi yüze çarpması gerekiyor.

sen de bunu yaşamışsın.
ama pişman olma.
en azından tamamen kafandan silmene vesile olmuş, artık önüne bakarsın bundan sonra ardına değil.
Hoppa

Ben o hatayi yaptım tekrar geri döndüm ve aldım agzimin payını şimdi terapistlerde care ariyoruz. Insanlara karşı çok iyi niyetliyim tipik akrep burcuyum işte. Şuan kalbim taş oldu taş.

Bende akrep burcuyum canim benim de kalbim tas oldu tas

Ah arkadasim ah, dayanamadinmi yine..
Ama iyi olmus, boylece daha cabuk sogur icindeki sevgi..

X