- 15 Nisan 2014
- 109
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz.. ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...
sen tekrar mi yazdin ona son konusmamizdan sonra?Yokk kuzucumm sadece ornek olsun da yazmasin benim durumumda olanlar diye.. Bana gerizekali dedi yazma bana beni rezil ettin elaleme nisan atarak adamin a si degilsin sen dedi cok sinirliyim cokk kuzum
Ben o hatayi yaptım tekrar geri döndüm ve aldım agzimin payını şimdi terapistlerde care ariyoruz. Insanlara karşı çok iyi niyetliyim tipik akrep burcuyum işte. Şuan kalbim taş oldu taş.