- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
nıye canımcım masaALLAH,bnmde okulum var,o yuzden erteledık cnm.snde mı ıstanbulda oturuysun*
zor işte canım tek basına 24 saat cocuk bakımı cok zor bazen ac bıle lkalıyo ınsanmafoldumben
ewet ıst oturuyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nıye canımcım masaALLAH,bnmde okulum var,o yuzden erteledık cnm.snde mı ıstanbulda oturuysun*
hooşgeldın bajımmmmmm sagol kuzummBende geldimmmmm zemuszemus topiğin hayırlı olsun kuzucum opuyorumnanaktan
herkese merhaba Şeniz Şeniz
sensız olmaz tabe canımın içinaaaaaaaaan bensiz olurmu buralar gizli gizli topikmi açıyoooooooon eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif
geldim amma kimsecikler yooooooooooook
zor işte canım tek basına 24 saat cocuk bakımı cok zor bazen ac bıle lkalıyo ınsanmafoldumben
ewet ıst oturuyorum canım
işlerını hafıflet bajımm beklıyombende buralardayım işler yoğun bugün ama arada yazarım size
hafrıyat yapıyolar canımcım kendı ıslerı kamyonları warelif eşin şehir dışında ne iş yapıyor canım.sen yalnızsın buralarda.
hade bakem gıt gel ınsallah temız cıkar herbıseyben ugradım iki dklık kızçem uyansın doktorcuguma gidicez hormon sonuçlarımı almaya siz napisiniz bakam baaaa
herkese merhaba bu arada..bugün çok işim var.dinlenme aralarında sizinleyim kısmetse..herkes iyidir umarım..
ben ugradım iki dklık kızçem uyansın doktorcuguma gidicez hormon sonuçlarımı almaya siz napisiniz bakam baaaa
ya hawa cok uzel bı eczaneye gıdesım war rezene almak ıcınde
hazırlanıp cıkmak sadece1 saatımızı alıyo yaa
aksama ne yemek yapıcaz kızlarr
bilmem ben bak kaç sayfa olmuşopuyorumnanaktanhooşgeldın bajımmmmmm sagol kuzumm
sensız olmaz tabe canımın içi
ama ben gızlı acmadım kı bıdenemmm yazdım topıge gulummmmm
ben burdayım ewı temızlıyodummmkaydirigubbakcemile
oleeeeeeeeeeeeey hadi camdan bak yolluyom:))))))diloşşşş
yagızı yollaaaa nagıde eymenı yollıcak
bugun ben bakıcam sız kafa dınleyın olarmıı
ya hawa cok uzel bı eczaneye gıdesım war rezene almak ıcınde
hazırlanıp cıkmak sadece1 saatımızı alıyo yaa
aksama ne yemek yapıcaz kızlarr