Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı CHP adayı

O zaman gücünün yettiği kadar yerde yorum yazacaksın okkeyy.. :KK52:

evet emekli millet vekilleriin maaşlarına 750 tl zam yapan hükümet sıradan emeklilere 6 ayda 30 tl olmak üzere 2 zam verdi senede..bakan çıktı ve emeklilere tekrar zam konusu gündeme gelmeyecek çünki enflasyon oranında yapıldı dedi..ama markete yada pazara çıktığımızda 30 tl ile doğru düzgün kumanya değil,1 kg et alamıyoruz

artı hdp yi bugünlere taşıyan kimdir?

abdullah öcalan 'sayın'abdullah öcalan olduysa diğer şeylere pek şaşmamak gerek..

ama onu görmüyorlar canımcım çünkü o ne yaparsa mübah ne söylerse doğru..dediğin gibi cumhurbaşkanı terörist ele başına sayın diyorsa onlara göre başka bir terör örgütü mensubunun da milletvekili olması haber niteliği taşımamalı.

ama onu görmüyorlar canımcım çünkü o ne yaparsa mübah ne söylerse doğru..dediğin gibi cumhurbaşkanı terörist ele başına sayın diyorsa onlara göre başka bir terör örgütü mensubunun da milletvekili olması haber niteliği taşımamalı.
inan beni şaşırtmıyor artık..bu gün 'sayın' olduysa kimin sayesinde olduğu belli:KK14:

şu haber içinde ayrıca alkışşş.. hayatımm
Evet ben duyuyorum, bu yuzden kimseyi alintilamam, polimige girmem. Ortaya konusurum. Zaten ustune alan alir, senin gibi...
bende üstüme aldımm bak şimdi ne olcekk. :KK70::KK70::KK70:napıyosunuz deliler.. hava güzel yaz ayı geliyor güneş deniz mis gibi hava :KK68::KK68::KK15:

Mahalle kavgasına dönmüş topik.

Tartışmanın bir çizgisi olması lazım ki karşılıklı fikirlerden bile bir çıkarım yapılsın.

Çizgi kalmamış, aaa doğru bunlar seçim topikleriiiiii, oh oh beni bereketli günler bekliyor, banlama rekorlarımı kırabilecek miyim bakalım:KK70:

Back
X