Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı CHP adayı

Bu gazete çok tehlikeli aslında sadece kendisini ve Benzerini okuyup arastirmayanlar için resmen bomba etkisi yapıyor

Ben chp li değilim beğendiğim ve begenmedigim tarafları var ancak bakın chp terörist bir müzik grubunun elemanını almış demek ki onları destekliyor imajını çok güzel veriyor bizim Pıtırcık halk da cosuyor

Bu gazete çok tehlikeli aslında sadece kendisini ve Benzerini okuyup arastirmayanlar için resmen bomba etkisi yapıyor

Ben chp li değilim beğendiğim ve begenmedigim tarafları var ancak bakın chp terörist bir müzik grubunun elemanını almış demek ki onları destekliyor imajını çok güzel veriyor bizim Pıtırcık halk da cosuyor
Ben gazete bir posta gacetesini okurum.oda makarasina .Ama burada kaynak istenince su haberde izledim yazamadigimiz icin kaynak gostermemiz gerekiyor.Kaynak gosterirkende gazete secmiyrum.Ama haberi sectigim gazeteye bile ayri bir elestri geliyor.Buradaki gazeteden cok haberin digrulugu diyrum.Ay ben dinledim grubu cok iyi diyen var.Dinleyen.dinlesin Isteyen gitsin orgute uye olsun.Ne diyeyim.bilemedim.

Yazim gayet net aciklama ihtiyaci duymuyrm
İyi ben açıklayayım o zaman,bu adam Dhkp-c'li terörist(sana göre),Chp'liler de oy vererek Dhkpc'li birini desteklemiş oluyorlar ve terörist gruptan birini destekledikleri için de vatan hainleri

İyi ben açıklayayım o zaman,bu adam Dhkp-c'li terörist(sana göre),Chp'liler de oy vererek Dhkpc'li birini desteklemiş oluyorlar ve terörist gruptan birini destekledikleri için de vatan hainleri
Yok aslinda ben o gozle bakmadim Allah icin o adayi chp liler ne kadar destekler bundan emin degilim.

Buraya sizin sorularinizi cevaplamak icin haberi sunmadim.Bir sorunuz varsa haberi yapanlara sorabilirsiniz.

Haberi paylaşıp sussan şu söylediğinde haklı olabilirdin. Ama haberi savundun. Neye dayanarak merak ettim. Yanlı haber yaparlar tabi kafım yok. Yalan haber yapmak bu mesleğe yakışmıyor.

grup yorumu severim. Ben kendimi bilirim. Kimin beni nasil gordugu ile ilgilenmem. benim gozumde vatan haini bu vatani satanlardir asil. Ben de boyle dusunurum. Grup yorumun konserlerini yasaklasinlar, uyelerini ters kelepceyle tutuklasinlar. Ellerinden geleni ardina koymasinlar.

bugünkü konserde solistler gözaltına alınmış.
bu şekilde de götürülmüş.
konsere gidenlerden de 4 otobüs dolusu seyirci gözaltına alınmış..
yapmayın allasen ya memleketin tek sorunu grup yorumdu zaten.
grup yorum halktır SUSTURULAMAZ !

11143124_854175637963769_2136267463752331060_n.jpg

bugünkü konserde solistler gözaltına alınmış.
bu şekilde de götürülmüş.
konsere gidenlerden de 4 otobüs dolusu seyirci gözaltına alınmış..
yapmayın allasen ya memleketin tek sorunu grup yorumdu zaten.
grup yorum halktır SUSTURULAMAZ !

11143124_854175637963769_2136267463752331060_n.jpg
kirmizili sarili yazilar pankartlarda dhkp c nin renkleri degil zaten.Ben halkim ama benim sesim degil gurup yorum.

Tabi bırakın bu gazeteyi şu gazeteyi. Yalan haber yapıp tazminat ödemekten başı dönen sözde gazete sözcüden haber paylaşın. Yandaş bile degil direk terör destekçisi gazetelerden paylaşın.
Haber paylaşacağınız gazete AK parti düşmanı olsunda isterse sözde ermeni soykırımı desteklesin farketmez.
Amaç AK partiyi karalamaksa vatan bile teferruattır:):):)
Savcı Kiraz ın ölüm emrini veren DHKP-C li iti aldığı müebbet hapsi affederek dışarı çıkaran ahmet necdet sezerdir.
Gıllıçdaroglinin, DHKP-C lilere '' çicek çocuklar demesi boşuna değildir;)
Zira HDP İÇİN PKK NEYSE CHP İÇİN DE DHKP-C ODUR
AK partiden aday olan Ugur Işılak a dil uzatmaya kalkıp bu başlıkta DCKP-C li olduğunu asla saklamayan terör destekçilerinin yıkama yağlama aklamasını yapanlar neremle gülcemi şaşırıyorum içinde bulunduğunuz acziyete;:)))

Ahahaha işte okudukları ve izledikleri yalan ve çarpıtma haber krallarının yeni bir çarpıtma haberi:)
RTE grup yorum şiiri okumuşmuşşş ahahagaha gülünnnnn:)))

Olayın aslı ise şu; Okuması için Diyarbakırlı çocukların mektuplarını, onları kırmayıp okuyan RTE , mektubun birinin içinde yazılmış şiiride okuyor, terör destekçilerine ait olduğunu bilmeden.. Ahanda gerçekleri anlatan link:)

http://m.aktifhaber.com/basbakan-grup-yorumun-siirini-okudu-736225h.htm

bak yine söyleyecek sözleri kalmadı saldırı başladı ahahahaha keyiffff:))))

Ahahaha işte okudukları ve izledikleri yalan ve çarpıtma haber krallarının yeni bir çarpıtma haberi:)
RTE grup yorum şiiri okumuşmuşşş ahahagaha gülünnnnn:)))

Olayın aslı ise şu; Okuması için Diyarbakırlı çocukların mektuplarını, onları kırmayıp okuyan RTE , mektubun birinin içinde yazılmış şiiride okuyor, terör destekçilerine ait olduğunu bilmeden.. Ahanda gerçekleri anlatan link:)

http://m.aktifhaber.com/basbakan-grup-yorumun-siirini-okudu-736225h.htm

bak yine söyleyecek sözleri kalmadı saldırı başladı ahahahaha keyiffff:))))

Tabi bırakın bu gazeteyi şu gazeteyi. Yalan haber yapıp tazminat ödemekten başı dönen sözde gazete sözcüden haber paylaşın. Yandaş bile degil direk terör destekçisi gazetelerden paylaşın.
Haber paylaşacağınız gazete AK parti düşmanı olsunda isterse sözde ermeni soykırımı desteklesin farketmez.
Amaç AK partiyi karalamaksa vatan bile teferruattır:):):)
Savcı Kiraz ın ölüm emrini veren DHKP-C li iti aldığı müebbet hapsi affederek dışarı çıkaran ahmet necdet sezerdir.
Gıllıçdaroglinin, DHKP-C lilere '' çicek çocuklar demesi boşuna değildir:KK66:
Zira HDP İÇİN PKK NEYSE CHP İÇİN DE DHKP-C ODUR
AK partiden aday olan Ugur Işılak a dil uzatmaya kalkıp bu başlıkta DCKP-C li olduğunu asla saklamayan terör destekçilerinin yıkama yağlama aklamasını yapanlar neremle gülcemi şaşırıyorum içinde bulunduğunuz acziyete;:)))
:KK9::KK9::KK9:

Peki malum partinin gösterdiği adaylara ne demeli????

Back
X