• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gripp, Tat ve koku alamama :(((

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
30
Kizlar yaa başlıkta gördüğünüz gibi gribin başındayım. Malum havalar :KK43: bugun ne koku alabildim ne tat alabildim saman yiyorum saankiii :KK61::KK61: Önereceğiniz bişeyler varmı çabucak geçmesi için :KK61:

Valla benim esimde fena grip oldu ardından öksürük geldi.
Ben her akşam elma çayı ve zencefil,karanfil,tarçın ,portakal,elma gibi malzemeleri kaynatıp eşime icirdim 2 günde geçti Allaha sukur

Adet duzeni icin sogan suyu iciyordum. Bu arada grip oldum. Sogan suyu cok iyi geldi. 2-3 gunde gecti. Hic ilac kullanmadim. Sogan suyu dogal antibiyotikmis.

Bir kaç gündür bende aynı durumdan muzdaribim. Ben nar suyu tükettim ve mutfakta fazla zaman geçirdim garip gelebilir belki ama yemek yaparken o sıcak buhar bana iyi geldi. Bir de yemek yerken pul biber ekledim. Gecmis olsun...

Bir kaç gündür bende aynı durumdan muzdaribim. Ben nar suyu tükettim ve mutfakta fazla zaman geçirdim garip gelebilir belki ama yemek yaparken o sıcak buhar bana iyi geldi. Bir de yemek yerken pul biber ekledim. Gecmis olsun...
Çok geçmiş olsun sizede tesekkur ederimm:KK1::KK200:

Back