• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grip

Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var.
Bu haftasonu kuzenimin düğünü var.
Ve ben grip oldum.
Hapşırmaktan helak oldum.
Boğaz agrisi burun akintisi :KK1:
Hastaneye gitsemde hhiçbir sey değişmiyor ne yazik ki.
İlaçlar uykumu getiriyor sadece.
Eczaneden gripin fln aldim etki etmiyor .
Doğal yöntemler söyleyin lütfen bana.
Düğüne kirmuzi burnumla gitmek istemiyorum:KK1:
Su an eczaneden okuyorum az once igne yaptirdim cok aciyoo yaawww

En iyi çözüm: tavuk göğsünü atıp haşlıyorsun. Tavuğu parçalayıp içine bol limon, bol sarımsak, karabiber atıp yiyorsun. Ertesi güne ciddi iyileşme oluyor :)
Sivas soğuğunda tek ilacımdı :D

Bogaz icin nane limon ve bal karisimi olabilir. Bogaz acısı icin ise kloroben gargara birebir. Eskiden benimde her ay bogazlarim acirdi kesin doktor antibiyotik yerine gargara yap dedi ve daha cabuk geciyordu cidden. Bol c vitamini al :)

ıhlamuru demlerken önceden kaynattıgım suya kök zencefil zerdacal cubuk tarcın karanfil evde ne varsa atıyorum icine.
daha sonra limon kabugu vs atarım, hatta elma vs yemissem onların kabuklarını da atarım,
icerken de taze limonu sıkarım...
seker niyetine de yanında baharatlı ballı macun yapar onu yerim.
ertesi gun zımba gibi kalkarım...

salatalarıma zeytinyag gibi soguk press corekotu yagı gezdiririm.
kahvaltı da peynirin uzerine corekotunu serper, cıtır cıtır yerim... (abartma tabi, fazla tüketimi zehirleyici olabilir)
bagısıklıgım eskisine gore daha iyi artık.

ıhlamurun işe yaramadıgı yerlerde de takviye olarak tylol hot icerim,
ilac vermek dogru olmadıgı icin yazmıyorum ancak geniz akıntısı var ise ve bronsite yatkın isen bir arkadasın onerdigi ilacı ben de kullanıyorum, epey etki ediyor.

Back
X