- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.324
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Şu Tylol Hot varya hani. Hah bana o birebir valla. Tavsiye ederim.
1 limonu sıkın içine bolca bal ve ağrı kesici... Günde 3-4 kez için. 2 güne iyileşirsiniz.Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var.
Bu haftasonu kuzenimin düğünü var.
Ve ben grip oldum.
Hapşırmaktan helak oldum.
Boğaz agrisi burun akintisi
Hastaneye gitsemde hhiçbir sey değişmiyor ne yazik ki.
İlaçlar uykumu getiriyor sadece.
Eczaneden gripin fln aldim etki etmiyor .
Doğal yöntemler söyleyin lütfen bana.
Düğüne kirmuzi burnumla gitmek istemiyorum
ilaç ismi yasaktı galiba ama forz.. diye bir grip ilacı var. Akan burnu kurutma özelliğine sahipSagol canim evde vardi ondan galiba
yani alerjin falan yoksa Nurofen zımba gibi yapıyor insanı.. aman sen yine de eczaneye sor.. grip aşıları da bir halta yaramıyor, doğal yöntem olarak içinden ağacı çıkana kadar ıhlamur içmek var bende bir tek..
1 limonu sıkın içine bolca bal ve ağrı kesici... Günde 3-4 kez için. 2 güne iyileşirsiniz.
geçmiş olsun cnm salgın var br önerm olamayck sana ne yazıkki bende gribim ama kuru öksürük boğaz ağrısı var bnde boğuluyordum uyurken nefes alamadm bnmki berbat
saol cnmGeçmiş olsun kuzum takip et burayi
sende :)
ilaç ismi yasaktı galiba ama forz.. diye bir grip ilacı var. Akan burnu kurutma özelliğine sahip
2 günde çakı gibi yapıyor. Eczaneden 3.5 tlye alabilirsin.
Geçmiş olsun
Ben de nurofen dicektim ama işe yaramıyormuş. Sıcak suya yarım limon, bir kaşık bal ve tarçınla zencefil koyup için. Kaynamayacak ama sıcak suyun içine konulacak hepsi. Bana iyi geliyor. Bir de limonu dilimleyip üstüne şeker ya da tuz koyarak kabuklarıyla yiyebilirsiniz. Kabuklu yemek önemli. Bu da bani toparlıyor genelde.İse yaramiyor bende o canim maşallah ayda bi. Grip oluyorumTesekkur ederim
Rica ederim. Beni gripten kurtarır, üzerine tanımam:) ee evde küçük çocuğu olunca insan yatamıyor da:)Ay tesekkur ederim canim.
Bal çörekotu yemekten iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?