Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar akşaM BOGAZIM AGRIORDU ŞİMDİ NEZLE GÖZ HERYERIM AGIRIOR AMA KORKUM BEBEGIM KIZIMA SADECE ANNE SUTU VERIORUM ONUDA ETKILERMIYIM NE YAPSAM ANTIBIOTIk ALMADIM Ama onuda hasta etmıyım ya.. etkılemz ınsallah sızce ne yapsam ya emzırmeyı bırakmayayım dımı
emzirmeyi bırakmamalısın. senin vucudunda hastalığa karşı üretilen antikorlar sütünden bebeğine geçiyor ve onu koruyor. bebeğin hasta olmaz, bağışıklığı var yani.. ama ilaç almak mecburiyetinde kalırsan önce doktorunla görüşmelisin. geçmiş olsun
bende olmuşum sütüm bebeği geçti maalesef o bebek ateş olmuş boğaz hırıltı oldu ilacı verdim düzeltti çok şükür aman çok dikkatlı olmalısın sütü sağmışsanız bebeği verseniz iyi olur
arkadaşlar akşaM BOGAZIM AGRIORDU ŞİMDİ NEZLE GÖZ HERYERIM AGIRIOR AMA KORKUM BEBEGIM KIZIMA SADECE ANNE SUTU VERIORUM ONUDA ETKILERMIYIM NE YAPSAM ANTIBIOTIk ALMADIM Ama onuda hasta etmıyım ya.. etkılemz ınsallah sızce ne yapsam ya emzırmeyı bırakmayayım dımı
canım geçmiş olsun,ben de boğaz enfeksiyonu geçirmiştim bi de grip üstüne,oğluma geçmedi çok şükür.ama ben hep maske kullandım o süreçte,ellerimi bol bol yıkadım özellikle de oğluma ilgileneceğim zaman.inşallah kızına geçmeden atlatırsın.
sağolun kızalr ılgılendıgınız ııcn bızde esımde oksuruor bende .. allahıma sukur çok aşırı olmadı korktum ama normalde cok kotu olur sukur şua n orta dereceyım hıç halım yok ama yatk dosekte olmadı .. şu an ii bebegım ınsallh atlatırız böylelıkle