• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grip konusu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar size bişey sormak istyrum tuhaf gelmesin ama ben hiç grip olmuyorum nezle bburun akıntısı bile olmuyorum bi arkadaşıma dedim bunu sen birden ciddi bi rahatsızlığa yakalanırsın falan dedi ole çok kendime bakmıyorum aslında hiç grip olmamak bi sorun mu

allah allah hç duymadım.yani grip olmayanı değil,grip olmayanın aniden ciddi bir hastalığa yakalanmasını.

grip olmama nedeniniz,bağışıklık sisteminizin güçlü olmasındandır.şimdi kendinize dikkat etmiyor olabilirsiniz ama,geçmişte,iyi beslenmişsinizdir.ya da bilmeden,faydalı birşeyler yapıyorsunuzdur.sevinmelisiniz bence.
tam aksi,grip olup ateşlenmek,daha kötü bence.bu yüzden olmadan,önlem alın diyor doktorlar.yoksa,herkese,grip olun derlerdi.

allah allah hç duymadım.yani grip olmayanı değil,grip olmayanın aniden ciddi bir hastalığa yakalanmasını.

grip olmama nedeniniz,bağışıklık sisteminizin güçlü olmasındandır.şimdi kendinize dikkat etmiyor olabilirsiniz ama,geçmişte,iyi beslenmişsinizdir.ya da bilmeden,faydalı birşeyler yapıyorsunuzdur.sevinmelisiniz bence.
tam aksi,grip olup ateşlenmek,daha kötü bence.bu yüzden olmadan,önlem alın diyor doktorlar.yoksa,herkese,grip olun derlerdi.
Ben de seviniyorum hasta olmadığıma ama arkadasım ole dedi çok üzüldüm.

Bağışıklığın fazla kuvvetli olması bazı hastalıklara sebep olabiliyor zaman zaman. Ama çok nadir bir olaydır bu. Bende sedef hastalığına sebep oldu mesela.

Simdi soyledin ya kesin olursun grip:)
Buyuk konusmamak lazim
Bu arada arkadasina hak vermedim yok oyle bir sey

Bağışıklığın fazla kuvvetli olması bazı hastalıklara sebep olabiliyor zaman zaman. Ama çok nadir bir olaydır bu. Bende sedef hastalığına sebep oldu mesela.

bunu bilmiyordum.(yani böyle birşeye neden olduğunu)çok özür dilerim o zaman.sana da çok geçmiş olsun.

bunu bilmiyordum.(yani böyle birşeye neden olduğunu)çok özür dilerim o zaman.sana da çok geçmiş olsun.

Olabiliyor ama çok nadir. Bağışıklık bir yerden sonra vücuda saldırmaya başlayabiliyor. Duymamanız çok normal, başıma gelmese ben de bilmezdim.

Amaan ben asla grip vs olmuyorum :halay: de ağzını doldurarak böyle:KK45:
Olursun. :mapus:

Bağışıklık sisteminiz güçlüdür bir de c vitamini çok alıyorsanız o yüzden nezle grip olmayabilirsiniz. Ben mesela neredeyse her öğünde limon yiyen insanım çok severim, gribe yakalanmam çok nadirdir. Ama arkadaşınız ne kadar bilimsel konuşmuş bilemiyorum hiç duymamıştım daha önce.

Alerji ye de sebep olabiliyor.
Konu sahibi belki çok araz olmadan, farketmeden geciriyorsunuzdur. Sonuçta her mikrop herkeste aynı etkiyle belirti ve sıkıntı oluşturmuyor.

Asil cok sık grip olanlarin bagisikligi düşüktür onlar ciddi hastaliklara daha cok yakalanirlar diye biliyorum.filiz akin in bir röportaj ini okumuştum gazetede.kanser olmadan önce cok sık grip olduğunu kendisininde cok şaşırıp kontrollere gittigini öyle teshis edildigini okumuştum.icinizi ferah tutun

canlar,

komşumuzun çocuğu sürekli grip oluyor. bize de geliyor arada. hamile olduğum için kendimi koruyorum, korumaya calişiyorum. izmirde mete akisu'yu duydum, ama muayene 400 liraymış. çocuğu götürün dicektim. alerjik birşeyler olabilir.
ama daha uygun fiyatlı çocuk doktoru arıyorum? önerileriniz nedir?

Back