• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GRİP 😢

cats1783

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
1
0
1
27
Merhabala sizlerden tavsiyeler almak isterim. Ben sık sık gribe yakalanıyorum ve cok ağır geçiriyorum. Grip basit bir şeymiş gibi görünebilir fakat o zamanlar sürünüyorum adeta , gitmediğim doktor kalmıyor. Epilepsi (Sara) hastalığım olduğu için her ilacı kullanamıyorum. Sizlerin evde Yaptığınız veyahut faydasını gördüğünüz bir şeyler varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 😊😊

Grip olmaman için bir çözüm öneremem ama ben genelde grip olunca sürekli ıhlamur-bal-limon-toz zencefil karıştırıp içiyorum. İlaç kullanmayı sevmiyorum zaten ilaçtan daha etkili oluyor özellikle de limon ve zencefil.

Cok gecmis olsun.Doğal ,icinde kimyasal olmayan bağışıklık arttiricilar var doktorunuza sorun kullanabilir misiniz.Ben cok faydasini görüyorum.Ara ara iciyorum grip dönemlerinde.Bir de bol su icmek,elleri sık yikamak ve özellikle grip mevsimlerinde elleri agiza iyice yikamadan götürmemek gerekiyor.Ayrica düzenli yürüyüş de bagisikligi arttirir .Bunlari doktorunuza danisip ona göre uygulayin

bal ile zencefil tavsiye ederim..çok geçmiş olsun

Merhaba, öncelikle bol bol vitamin içeren yiyecekler tüketebilirsiniz. Ben bunlara ek olarak katkı maddesi içermeyen Vitaglucan kapsül kullanıyorum. Bağışıklık sistemini gerçekten güçlendiriyor. Eskisi gibi grip ya da soğuk algınlığı yaşamıyorum. Sizinde denemenizi tavsiye ederim

Merhabala sizlerden tavsiyeler almak isterim. Ben sık sık gribe yakalanıyorum ve cok ağır geçiriyorum. Grip basit bir şeymiş gibi görünebilir fakat o zamanlar sürünüyorum adeta , gitmediğim doktor kalmıyor. Epilepsi (Sara) hastalığım olduğu için her ilacı kullanamıyorum. Sizlerin evde Yaptığınız veyahut faydasını gördüğünüz bir şeyler varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 😊😊
Mrb en buyuk tavsiyem dut pekmezi hele kirmizi dut sa cok daha faydali. Hergun bir yemek kasigi ozellikle ac karnına hasta olun olmayin mutlaka icin

Merhaba, kış ayları yaklaşınca güvendiğim bir markanın propolisine başlıyorum. Kızım çok sık kullanamıyor alerjik olduğu için, o da en ufak soğuk algınlığında, gripte hemen balgamı ciğerine inerdi. Bu sefer kendi araştırmalarım sonucu bir şey buldum,denedim ve maşallah diyeyim hırıltılı hırıltılı nefes alan öksürmekten uyuyamayan kızım 2 gecedir iyiye giden bir seyirde. Aromaterapi diye bakın isterseniz, ben göğsüne çam terebentin yağı ile masaj yaptım, bazen sırtına bazen ayak altına. 1 gecede çok fark etti, 2. gece daha iyi oldu. O balgam ilaçsız bir şekilde ciğerden çıktı gitti. Birde sıcak suya nane yağı damlatıp odasında bulundurdum. Benden bu kadar :)

Back
X