• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grip bebeğin dollenmesini engeller mi?

Okyanusbulut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
1.624
1.800
133
Arkadaşlar ben bu ay fena soğuk algınlığı geçiriyorum. Yumurtlama günümde de tek ilişki olmuştu. Yani bu ay tutar mı şüpheli! Sormak istediğim soru şu. Ay icerisinde Grip oldugunuzda sonra hamile olduğunuzu ogrendiniz mi? Yani grip acaba bebeğin dollenmesini engeller mi?

Engellemez canım nasipte varsa gelir tek ilişkiyle hamile kalan çok inşallah güzel haberi alırız

Engellemez canım nasipte varsa gelir tek ilişkiyle hamile kalan çok inşallah güzel haberi alırız
Doğru nasip te varsa gelir. Ama bu kadar çok oksurunce saniyorum ki bebek geleceği varsa da gelmez diye korkuyorum. InşaAllah Rabbim kucaklarımizi tez vakitte sağlıklı evlatlarla doldurur insaallah. Cevap için teşekkür ederim:)

griple alakası yok
Inşallah canım. Bir de ben bugun sağlık ocağında ilaç yazdırdım. Bebek ihtimaline karşı zarar vermeyecek ilaç yazmasını istedim. Antibiyotik ilaç yazdı bu sıkıntı olmaz dedi. InşaAllah sıkıntı olmaz. Ki gerçi bakalım bebek olustu mu:))

Inşallah canım. Bir de ben bugun sağlık ocağında ilaç yazdırdım. Bebek ihtimaline karşı zarar vermeyecek ilaç yazmasını istedim. Antibiyotik ilaç yazdı bu sıkıntı olmaz dedi. InşaAllah sıkıntı olmaz. Ki gerçi bakalım bebek olustu mu:))

inşallah bebeğin seninledir canım
dr kullanmak zorunda oldugun bir ilacı zararsız diyerek verdi ise korkma
geçmiş olsun

Hangi antibiyotigi yazdi ?
Bana da idrar yollari icin antibiyotik yazmisti ama ben iki uc tane ictim biraktim. 7 aydir cocugum olmuyor sansima bu kez tutarda hap etkilerse diye korktum :(

Hangi antibiyotigi yazdi ?
Bana da idrar yollari icin antibiyotik yazmisti ama ben iki uc tane ictim biraktim. 7 aydir cocugum olmuyor sansima bu kez tutarda hap etkilerse diye korktum :KK43:
Canım bana croxilex-bıd diye ilaç verdi. Ben özellikle söyledim bebek olmasi ihtimaline karsi zarar verecek bişey olmasın diye. Ben mecbur içiyorum yoksa başka türlü atlatamam.

Back