gribi nasıl atlatabilirim

xxyxixldxixzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
2.386
8
Selam kızlar
Geçen hafta grip olmuştum. Tam atlattım derken bugün yine tekrarladı.
Nasıl atlatıcam ben bu gribi. C vitamini olan meyveleri sürekli tüketiyorum ama geçmiyorkafamçokkarıştı

Selam kızlar
Geçen hafta grip olmuştum. Tam atlattım derken bugün yine tekrarladı.
Nasıl atlatıcam ben bu gribi. C vitamini olan meyveleri sürekli tüketiyorum ama geçmiyorkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım. ben 2 hafta çektim hamileliğimin ilk aylarında. 1 haftasında ayağa kalkamadım. Eğer ilaç kullanmıyorsan C vitaminine devam etmen lazım ve istirahat tabiki.. Ama ilaçsız da geçmiyor bu illet. Doktorunla konuşursan belki hafif ve rahatlatıcı ilaçlar verebilir sana.

geçmiş olsun canım. ben 2 hafta çektim hamileliğimin ilk aylarında. 1 haftasında ayağa kalkamadım. Eğer ilaç kullanmıyorsan C vitaminine devam etmen lazım ve istirahat tabiki.. Ama ilaçsız da geçmiyor bu illet. Doktorunla konuşursan belki hafif ve rahatlatıcı ilaçlar verebilir sana.

Sağol meralcim.
Zaten kan hapı+vitamin kullanıyorum. Üstelik birde öksürük kaldı geçen haftaki gripten onun için mecbur ilaç yazdırıcam galiba. Daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum.
Dediğimn gibi C vitaminlerine devam ...

canım geçmiş olsun. grip bi yakalayınca insanın peşini bırakmıyo.. ıhlamur limon felan iç bol bol. bu havalar insanı hasta ediyo bi soğuk bi sıcak. allah şifalar versin canımm

Geçmiş olsun canım sanada. geçen haftadan beri hastayım bir iki gündür iyi gibiyim.üşütmüşüm,grip,öksürük ateşim çıktı 38,5 titriyodum resmen. dr ilaç kullanmazsan daha kötü olursun dedi. mecbur antibiyotik,ağrı kesici bi torba ilaç içtim onlarla ayağa kalktım yoksa dahada düzelemezdim. bukadar ağır geçirmemiştim bide bunun yanında bal,pekmez,ıhlamur böylelikle biraz ayağa kalktım. seninde yapacağın bol istirahat,c vitamini alman geçmezse ilaçlar.

yinemi grip kızlar yapmayın yawww cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine a.s

çok geçmiş olsun tavuk suyuna çorba bol istirahat meyve ve sulu gıdaları tercih ederseniz çok kolay atlatabilirsiniz gribi

gecmis olsun canim
sen griple ugrasiyorsun
bende vaginal kasintiyla kac gundur maf oldum ya ben nedecem insallah bu geceki kullancam fitil son zaten ve bi daha kasinmaz :KK43:

Çok geçmiş olsun kızımda hasta öksürük geçmiyor bir türlü :1no2:
Zaten bu aralar bir salgın dolaşıp duruyormuş:sm_confused:

gecmis olsun canim
sen griple ugrasiyorsun
bende vaginal kasintiyla kac gundur maf oldum ya ben nedecem insallah bu geceki kullancam fitil son zaten ve bi daha kasinmaz :KK43:

Geçmiş olsun canım zaten başıma gelmeyen bir o kaldı
o da geldi mi tamamız
Bir kaç ay önce bende de vardı ben oranın temizliğini sabunla yapıyordum sonradan öğrendimki sadece su ile yapmak gerekiyormuş uygulamaya başladığımdan beri yok

Sorma canım benden eşime geçti
Emanetimi geri aldım tekrar bana geri döndü, acayip bir salgındır gidiyor, ardından kalan kuru öksürük de cabası...

off off off offf yani birde öksürükmü var yaa en gıcık durumda ne biliyomusun yazın grip olmaya sinir olurum ben kışın olsa neysede bide hamilelikte cok gecmiş olsun valla doktoruna gittinmi :uhm:

off off off offf yani birde öksürükmü var yaa en gıcık durumda ne biliyomusun yazın grip olmaya sinir olurum ben kışın olsa neysede bide hamilelikte cok gecmiş olsun valla doktoruna gittinmi :uhm:

Gitmedim haftaya gidicem.
Benim doktorum pek ilaç kullandırmayı sevmiyor.
Eminimki portakal vs. ye diyecek. Ama öksürük geçmezse haftaya mecburen şurup falan yazdırıcam artık.

X