Gri

Benim ve ablalarımın evleride gri
Benimki akşam mor oluyor
Bi ablamınki mavi oluyor
Diğer ablamın koyu gri

Hepimizde cok memnunuz umarım sizde kalırsınız :)

8C011E0F-C496-4DDD-B4DA-1F4A90FB2995.webp
grinin o tonundansa bu tonu daha hoş,daha havalı ve elit bence. gri-beyaz-siyah ev deklarasyonu, çok asil...

Eşyaları yeni alacağım canim mobilya renk önerin varsa aklımda bulunsun
Bende kahverengi hafif siyaha dönük büyük bir L koltuk var,çiçekli kırlentlerim var ve halımla tv ünitem beyaz.
Böyle bir kombin yapabilirsin beyaz,kahverengi siyah kullanabilirsin.
Hoş duracağına eminim.

Gri hakkında yorum yapmayacağım ama eşyalarınızı duvar rengine uysun diye seçmeyin , boyayı sıkılınca değişirsiniz ama eşyalar çok daha uzun süre kullanılıyor . Bence , önce mobilyalarınızı beğenin sonra duvar rengine karar verin .

Eviniz küçük mü küçük eve gitmez ztn ben ev büyük ve Güneş aldığı için sectim
Ev büyük ama ara kat ve etrafta binalar var o yüzden öyle geliyor olabilir. Yoksa bende koyu gri bayılıyorum ama bu evde soğudum gerçekten. Normalde güzel duruyor tvnin olduğu niş de capuchino rengi çok uyumlu olmuş ama dediğim gibi nefes alamıyorum

meraba kızlar evimi griye bayacatacağım filli boya athena rengini sectim bilgisi olan var mı evinde kullanan ya da teşekkür ederim şimdiden
Ben kullandım bu rengi çok şık duruyor. Tüm duvarı boyamadım tek duvarım koyu diğer 3 duvar açık gri. Athena olan duvarının önünde beyaz mobilya var tezat duruyor. Eğer mobilyaların beyaz veya gri tonunda ahşap ise çok güzel durur.

Ben kullandım bu rengi çok şık duruyor. Tüm duvarı boyamadım tek duvarım koyu diğer 3 duvar açık gri. Athena olan duvarının önünde beyaz mobilya var tezat duruyor. Eğer mobilyaların beyaz veya gri tonunda ahşap ise çok güzel durur.
Athena rengi açık olan duvarlarınızda dimi boyayı açtık gayet açık duruyor çünkü resim atabilirseniz çok sevinirim bize hiç koyu gelmedi

Back
X