Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzemin eşi boyacı ustasımeraba kızlar evimi griye bayacatacağım filli boya athena rengini sectim bilgisi olan var mı evinde kullanan ya da teşekkür ederim şimdiden
Anneminkide bu renkti. Sen bilirsin canim ama zor karanlik oluyo.Hadi ya ben çok beğeniyorum benim seçtiğim ton acık gri gibi resim yükleyeyim bakın
Resim attım yorumunuzu bekliyorumTeyzemin eşi boyacı ustası
Polisan ve Filli boya kullanır hep
Bizim evede filli boya kullandı
Çok memnunuz
Ayrıca renk seçiminiz çok güzel
Severim grinin tonlarını
Filli boya ve tam ton bumuydu athenaAnneminkide bu renkti. Sen bilirsin canim ama zor karanlik oluyo.
Hic bilmiyorum ama renk aynisiydi.Filli boya ve tam ton bumuydu athena
Tondan tona fark eder gri acık gri benimkisi bunun bi açığı kırık beyaz öyle düşününHic bilmiyorum ama renk aynisiydi.
Baya açık griResim attım yorumunuzu bekliyorum
Bende öyle düşünüyorum bunun bir açığı beyaza çok yakın bi renk ne kadar koyu olabilir diye düşündüm bej renkleri artık bana sıkıcı geliyor acıkcasıBaya açık gri
Karanlık göstermez bence
Güzel renk
Hele ki kırmızılı siyah beyazlı mobilya takımı var ise
Daha muhteşem olur
Allah ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip etsin inşallah
Artık sıktı o renkler gri daha modern benim düşüncem o şekildeGri kırmızı siyah beyaz bu 4 lüyü hic sevmiyorum..
Gri tüm evi kapsamamalı bence açık bile olsa ..fildişi veya vanilya en ferahı her zaman..
Benim seçtiğim de açık gri bu seçtiğimin bir ton açığı beyaza çok yakın bir renk evim büyük koyu duracağını düşünmüyorum sonucu göreceğizGörümcem boyadı çok koyu geldi bana.Karanlik oldu.
Ama çalıştığım okul yeni binaya tasindi.cok açık gri boyamislar.Harika duruyordu.Sizin seçtiğiniz ton gibi.Tercih edilebilir bence
Eşyaları yeni alacağım canim mobilya renk önerin varsa aklımda bulunsunHayır gri karanlık falan durmuyor için rahat olsun,evimin tamamı gri siyah tonlarıyla boyandı.
Benim grim bundan daha koyu ve çok hoş duruyor.
Eşyalarınla da uyumluysa evini açacağına eminim.
Güle güle kullan canım