evet ya harika çok doğal durmuşlarbenimde gözlerim miyop doktora gideyim lens alayım diyorum ama kimisi lens göz suyunu kurutuyo bi akrabamız kullanıyodu lensten sonra göz numaram daha çok büyüdü adam akıllı göremiyorum nerdeyse diyomuş çok zararlı falan diyolar bi de gözü cok rahatsız ediyomuş doğru mu bunlar
anladım cnm peki göz çizdirme nasıl bişey göz sorununu tamamen ortadan kaldırıyo mu bi de acı falan var mı anlatır mısın biraz :105:canım, ben gözlerimi bir yıl önce çizdirmiştim. aslında doktorum renkli lensi çok tavsiye etmiyor. ilk kullandığımda batma yaptı. bana göz yaşı kullan dedi eğer batma yaparsa kullanmamanı tavsiye ederim dedi. bende sürekli kullanmıyorum zaten takınca sanki bambaşka biri gidi oluyorum :) hoşuma gidiyor çok doğal ama yinede lenssiz olduğum kadar rahat olamıyorum gün içinde
anladım cnm peki göz çizdirme nasıl bişey göz sorununu tamamen ortadan kaldırıyo mu bi de acı falan var mı anlatır mısın biraz :105:
ya benım doktor fobim varr anlattığına göre korktum şimdi korneayı kazımak falan offf off ben gene lazerle çiziyolardır bişe olmuyodur die düşünüyodum :18:wavefront tekniği ile ameliyat oldum, korneayı kazıdılar, kesmedikleri için benim bir hafta çok acım oldu. sürekli yattım ama damlalar falan idare ettim sadece gözümü ışıkta hiç açamadım hep loş ve o yüzden de hep uyudum. ama şimdi memnunum. sıfıra yakın bir iyileşme oldu. Ben tereddütsüz gittim, zaen hazırlığı falan 20 dk alıyor. ameliyat ise 10 dk. rahat olmak önemli. eğer doktorunun söyleyeceği iyileşme oranı seni tatmin ederse bence tereddüt etme.
Eki Görüntüle 383472 Eki Görüntüle 383473
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta aldığım Gri renk lenslerim Bana göre çok doğal duruyor çünkü gözlerim kahverengi. Yorumlar sizin
Eki Görüntüle 383472 Eki Görüntüle 383473
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta aldığım Gri renk lenslerim Bana göre çok doğal duruyor çünkü gözlerim kahverengi. Yorumlar sizin
çok hoş durmuşş :) markası nedir??Çok güzel görünüyor. Ben de gri lens sevenlerdenim. :) Gözlerim kahve olduğundan doğal duruyor demişsin... Benim yeşil bende nasıl durur acaba? :26:
çok hoş durmuşş :) markası nedir??