Gri Renk Damatlıkları Nasıl Buluyosunuz???

kına gecesinde gri giyebilir.ama dügünde kesinlikle siyah olmalıı..nslki gelinlik beyaz sa damatlıkta siyahtır..çok istiyorsa kına gecesinde giysin derim ben:)düğününüzde sanki başka biri gelmiş yanınızda duruyor gibi olur:)milet damat nerde diye arar:)

Hay yaşa sen vereliniortak

davetliler genellikle siyah takım giyer, damat gri giyerse resimlerde falan çürük diş gibi çıkarkaydirigubbakcemile3 bence siyah çok şık duruyor

kına gecesinde gri giyebilir.ama dügünde kesinlikle siyah olmalıı..nslki gelinlik beyaz sa damatlıkta siyahtır..çok istiyorsa kına gecesinde giysin derim ben:)düğününüzde sanki başka biri gelmiş yanınızda duruyor gibi olur:)milet damat nerde diye arar:)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende griyi beğeniorum böle füme tonlarında biraz koyu ve hafifden parlak, siyah garson gibi gelio bana ne bilim bizim paşa ne ister ama griden yana benim gönlüm...

ne istiyorsa onu giymeli ( tabi çok da kötü olduysa uyarmakta hatta giydirmemekte fayda var :D )
kimbilir belkide onlarında bizim gelinlik hayallerimiz gibi damatlık hayalleri vardır..o gece her iki tarafta istediği gibi olmalı benceee

he bide düğünün olacağı yerde çok önemli kır düğünününde giyilecek damatlık rengi ile salon düğününde giyilecek damatlık rengi aynı değildir bence ..

Back