Gri Renk Damatlıkları Nasıl Buluyosunuz???

Hayırlı olsun tatlım öncelikle...

Bence gidin,eğer yakışırsa ve öylesi içinize sinerse alın...

Şahsi fikrimse,koyu renk takımdan yana...Ama eğer yakışıyorsa da ille koyu renk diye diretmem...

neti beğeniyorsa onu giysin çok da karışmayın bence.
sizin gelinliğinize bukadar müdahale edilse hoşlanır mıydınız?
tabiki hayır ozaman o da onun beğenmesi gereken birşey fikir verebilirsiniz küçük değişiklikler isteyebilirsiniz ama çok da karışma hakkınız yok bence

neti beğeniyorsa onu giysin çok da karışmayın bence.
sizin gelinliğinize bukadar müdahale edilse hoşlanır mıydınız?
tabiki hayır ozaman o da onun beğenmesi gereken birşey fikir verebilirsiniz küçük değişiklikler isteyebilirsiniz ama çok da karışma hakkınız yok bence

bence de

bi de kime ne renk yakışacağı hiç belli olmuyor
kuzenimin eşi gri giymişti(esmerdi), çokta şık olmuştu
düğünde ondan başka takım giyende yoktu ayrıca

bence gayet gzzl duruyor benımde esım grı gıydı ve ck sıktı ck parlak degıldı ama goze hıtap edıyor

Bence cok şıkk duruyor... Eşim parlak gri giymişti,içinede gelınlıgımle uysun dıye kırık beyaz yelek ve fular almıstık..uyum cok guzel oluyor... Helekı ısıkların altında salondayken ve studyo fotograflarında...

siyah olmalı damatlık bence
ama gri istiyrosa bişi diyemem
beyaz&gri nasıl durur bilmem :sm_confused:

tarkan giydikten sonra tavan yaptı herkeste gri parlak takım elbiseler bence cok demode yaaaaa
bi metre ilerden merhaba dio gibi iyyyyyyyyy

bugün nişanlıma damatlık alacaz o gri renk almak istiyo parlak kumaşlılardan ama gri takım giyinler bana hiç damat gibi görünmüyo sanki davetlilerden biri gibi sizce nasıl olmalı koyu renkmi açıkmı:uhm:

canım gri damatlık ağır durmuyor sanki damat değilde konuk gibi olur ağırlığı yok helede parlak aman allahım derim çok kötü bencede siyah alsınki sonrada giyebilsin hem siyah damatlık siyah kravat beyazın yanına çok yakışıyor...benim aşkımın öyleydi ahh ahh :asigim:.

En güzeli siyah öyle parıl parıl parlayan damatlıkları hiç beğenmiyorum

Neden hep gri veya siyah...başka bir alternatif olamaz mı yaaa.....sadece 2 renk hiç orjinal değil....Bence gelinlik kırık beyaz olacak.Damat da kırık beyaz,modern bir takım ama içine koyu(siyah-füme) gömlek...Beyaz fular ya da siyah-beyaz kravat......Orjinal olur ..

benim eşim koyu lacivert giymişti çok şık durmuştu. ben öyle parıl parıl parlayan damatlıkları sevmiyorum. kaldı ki şu gri takımlar artık herkesin üstünde ve bence basit duruyor.tabi yine de tercih meselesi. eşim lacivert beğenmeseydi ben de siyah isterdim.

siyah hafif parlak .. lacivert .. bej ... favorilerim
gri artık cok demode ama fümede fena değil

bu hosuma gıttı mesela ama bunun cızgılı olmayanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Damatlık için favori rengim her zaman siyahtır...Ama nişan, söz gibi törenlerde gri düşünülebilir...:))

ben de siyahtan başka damatlıklardan nefret ediyorum,bi de içinde yelek olanlardan ve üç düğmeli ceketlerdenkaydirigubbakcemile4

kına gecesinde gri giyebilir.ama dügünde kesinlikle siyah olmalıı..nslki gelinlik beyaz sa damatlıkta siyahtır..çok istiyorsa kına gecesinde giysin derim ben:)düğününüzde sanki başka biri gelmiş yanınızda duruyor gibi olur:)milet damat nerde diye arar:)

Back