Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bölgesel İncelmegreyfurt için kızlar en sağlıklı yağ yakıcı
Kizlar biz ailece bir ara sürekli greyfurt tüketiyorduk, bir gün gazetedeki bir yaziyi okudum ve yazi da greyfurtun 35-40 yas üzeri kadinlar icin meme kanseri yapabiliyormus diye yaziyordu... O yüzden yemeden bence bir kere daha düsünmelisiniz...
uzun bir aradan sonra merhaba. ben bu yazıyı ilk okuduktan sonra greyfurt suyu içmeye başladım. ve inanın çok faydasını gördüm. araştrdım sordum soruşturdum. evet greyfurt özellikle karın yaglarını yakıyor ve gerçekten zayıflatıyor. ben hafif bir diyet diyetimde özellikle et yyerek beslendim. hafif spor ve her sabah kahvaltıda içtigim ve akşam içtigim greyfurt suyu ile birlikte 76 dan 62 ye düştüm 2 ayda. greyfurt suyu çok destekledi diyrum çünküü bu diyet ve egzersizi daha önce yaptıgımda bu kadar hızlı vermemiştim blginize. çok faydasını gördüm çokkkk
benimde düşük tansiyon sorunum var.aslında bu yaz 15 gün kadar kullandım ve forumu okumamıştım hatta ebru şallı bir röportajında söylemişti spordan sonra 1 su bardağı taze çekilmiş greyfurt suyu yağların yakımını hızlandırıyor diye.bende bunun üzerine 2-3 hafta tükettim sonra bulamamıştım.hiç araştırmak aklıma da gelmemişti.şimdi okuyunca çok şaşırdım.bence de dr a danışmalı herkesin bilmediği belki bir rahatsızlığı vardır.
arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadr kullanıorum basen ve belimden 2 cn incelme oldu.şimdilik bu kadar bilmiorum güngeçtkçe faydasını görürmüyüm.ama benmde en az 4 kilo kadar fazlam var.ve bir an önce vermem lazım.