Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçte sevmem ama çok sağlıklı birşey gerçektenkaydirigubbakcemile3.
başlıyorum bende yarın inşallah ha gayrett:lepi:
armoni çok saol canıma.s.
Ablacım niye şaşırdın :) portakal da aç karnına içiliyo kahvaltıda içmiyomusun kola değil greyfurt bu yaw :))
Valla ben kafaya koydum içcem zayıflıcam inşallah iyi gelir artık son çare tutamıyorm kendimi yiyiyorum valla greyfurtt yardım et bana :))) Babam da içiyo aç karına kandaki yağ oranı yüksek diye.
internette araştırdım faydalarını şu yazıyordu;
Yağlı yemeklerin ardından içilen greyfurt suyu yediklerinizin ağırlığını giderir; (1 adet greyfurt=50 kalori) :uhm:
Yağ eritici:Aç karnına yenirse kandaki yağı yakıp atar.
Sabah aç karna yenildiğinde karın yağlarını eritir.
yani zayıflayacağım derken mideyi haşat etmeyelim.ilk 1 hafta 10 gün etkilerine bak,ne bileyim biraz tuzu da azalt.babam boğazına çok düşkündür diyet falan yapamıyor,onda etkili oldu azaltarak devam etti.sen de bi izle,baktın değişme var,2,3 gün de bir hep devam et.ben de selülit için içiyorum bakalım nolcaksengözlerimebaksanab
ya ablacim tuzuda azalt derken neyani greyfurt suyuna tuz dami atiliyorki yasakkelime
arkadaşlar bende greyfurt geçen sene uyguladım kolestrol tligriseridi düşürdü ama son 1 hafta ilaç alıyodum bende safım greyfurtuda ilaçtan hemen sonra içiyodum 3 gün bişi yoktu sonra 3 günden sonra midemden ölüyodum dr filan gittik ilaçlar erimemiş allahtan kusmuşsun dedi yoksa kalan ilaçlar ilaç zehirlenmesine neden olcakmış demişti dikkat edin greyfurt ilacı eritmiyo midede saklıyo içtikçe birikip intahar etmiş gibi oluyosun greyfurt faydaları diye google yazın zararlarını okuyun
ben greyfurt mevsiminde sürekli içerim aç karına çok faydasını gördüm yağ yakımını kolaylaştırıyo ve sivilcelenme gibi bişey kesinlikle yaşamadım..:1no2: