Kızlar benim babam yılllar önce doktor tavsiyesi ile greyfurt içerek zayıfladı.Araştırırsanız hem full c vitamini,hem sıkılaştırıcı ve inceltici.Babamın o türk kası diye endilerini avuttukları göbeği erimişti ve yılların yağı düşünsenize-tatlicadiarzu-
ne kadar süre içti greyfurt suyunu greyfurt yersekte aynı etki olur mu acaba bide sabah mı akşam mı yoksa sürekli mi içiyordu bide hazırlarıda aynı etkiyi gösterir mi acaba
sağol canım benim 15 günden sonra 2 günde 1 içeyim değil mi paylaşım için çoooookkk tşkler
sağol canım
Benim babam her sabah ac karnına bir bardak içer sağlığı için amacı yağ yakmak değil :)
Aradığım şifa Evimdeymişş yuppi :) ama çok acııı :çok üzgünüm:
Teşekkürler bilgi için canımm
hadi ya ciddi misin,alala:uhm:şaşırdım gerçekten içindeki asit herkese etki etmiyor demek ki .ya ben ıkı yıl once yaklasık bır ay gunde 3 kez 1 bardak ıcmıstım.hatta arkadasları esımle dalga gecıyordu kasa kasa greyfurt tasıdıgı ıcın ama bır kılo bıle verememıstım.acaba benım bunyemdemı bır sorun var yahu.ne yapsam veremıyorum kılomu.
aç karnına mı:1shok:canım midesi delinir ya dikkat etsin,evet gerçekten etkili deneyinhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?